|

Buna TPU, sunt intr-o perioada grea.M-am despărțit de un băiat cu care am fost 2 ani, a fost minunat, făceam totul impreuna ..dormit,mers la munca,gătit,curătenie,stat, orice, ne ridicam o căsuță a noastra, eu făceam ciment el turna ...etc muncean pentru visul nostru..era frumos si din cauza mamei lui si a surorii sale ne-am despărțit,acum sunt cu altul dar nu-s fericita,nu e ca el,el m-a cautat dar actualul l-a amenintat. Eu m-am combinat cu actualul doar să îl uit pe el...dar ma gandesc zilnic la el,actualul nu-mi da atentie, nu e la fel si fostul are acum prietena, seamănă cu mine, aceeasi comportament..Si ma doare rău nu mai pot, am luat si substanțe interzise sa ma simt mai bine, doar atunci zâmbesc ..de 8luni sunt trista, ce sa fac?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

E vina ta, de ce a trebuit să te arunci în brațele altuia imediat după ce te-ai despărțit de fostul?
Tu ai decis să îți faci o nouă relație, dacă nu erai mulțumită cu actualul și vedeai că nu se comportă frumos trebuia să închei relația.
Cât despre fostul, avea tot dreptul să își facă o altă relație, nu era obligat să stea după tine în timp ce tu erai cu altcineva.
De 8 luni ești tristă fiindcă nu faci ceva cu viața ta, fiindcă nu ai ambiția să mergi mai departe.
Dacă fostul nu te mai iubește, este cu altcineva acceptă asta, treci mai departe. Nu se sfârșește lumea dacă el nu mai e cu tine.
Gândește-te la viitorul tău, lasă timpul să vindece rănile iar cu timpul o să găsești pe altcineva cu care să îți întemeiezi o familie.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu trebuia să te bagi în relație așa repede, normal că nu simți nimic pentru actualu

| explică (pentru Adry05):

Am făcut-o din prostie, sa am pe cineva alaturi, dar el când a văzut că am altul, tot ma cauta