anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am ajuns acasa de la facultate,dar mi s-a intamplat ceva oribil si tot plang si sunt tare speriata! Eu fac naveta cu masini de ocazie deoarece nu ma incradrez cu timpul sa pot veni cu autobuzul! Din fericire am stat cu o colega si a oprit cineva! Ea s-a dat jos in fata casei,iar eu am mers putin mai in fata! Cand i-am spus soferului sa opreasca nu a vrut, a marit viteza si a tot incercat sa ma sarute si sa ma imbratiseze in timp ce conducea.Ma tot complimenta si-mi spunea ca ma duce cu el.Doar cand am zbierat si am fost cu telefonul in mana a oprit.Sunt foarte agitata! Va rog sfaturi legate de acest subiect!

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Nu e normal deloc ce a vrut să facă acel șofer. Poate fi încadrată la tentativă de viol.
Stai liniștită.
Îmi cer scuze că nu am putut răspunde, nu eram acasă Alexandra.
Stai liniștită, nu mai fi agitată. Te poți duce mâine la poliție ca să faci o plângere împotriva acestui șofer. Totodată trebuie să-l descrii în acea declarație.
Fi tare Alexandra! Nu mai plânge, îmbărbătează-te. Gândește-te că nu s-a întâmplat nimic! Ai scăpat.

28 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mai urca in masini straine daca nu vrei sa te trezesti violata, cumparati un moped si faci scoala pentru A1 sa mergi cu el

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Din pacate nu imi permit sa fac scoala de soferi si sa-mi cumpae un moped! Mama poate oricand ajunge la dializa si nu as vrea sa imi cumpae unele lucruri si ea sa nu aiba banutii de medicamente, dar e un sfat bun! Multumesc

| Anonimuserr a răspuns (pentru mgtow):

Costă cam 1000 RON să faci școala de șoferi. Nu e gratis. Cu tote că ar fi trebui să existe și școli de șoferi de stat și nu toate particulare!

| peperonies a răspuns (pentru Anonimuserr):

Sa inteleg ca tu nu prea intelegi cum functioneaza economia...

| Anonimuserr a răspuns (pentru peperonies):

Lasă economia. Cum sunt și licee particulare și facultăți și așijderea spitale de stat și particulare, ar putea fi și școli de șoferi de stat. Economia este liberă de piață în România, altfel nu am fi aderat și tiengrat în UE în 2007.

| mgtow a răspuns (pentru Anonimuserr):

B l-am facut in alta tara, in Romania am dat CE DE si BE mi l-au dat gratuit in permis

| Anonimuserr a răspuns (pentru mgtow):

Da, păi nu conteză unde îl faci. L-ai echivalat B-ul dacă este făcut în altă țară?

Exista scoala de soferi de stat in cadrul armatei dar trebuie sa fi militar ca sa o faci gratuit

Da pentru ca face parte din uniunea europeana si mi-au recunoscut B in Romania

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sfaturi sa iti dam? Suni / mergi la politie, reclami tentiva de viol si astepti sa il aresteze.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cumpara-ti un spray lacrimogen, sau mai bine, un aparat cu electrosocuri.
Te vei simti mult mai in siguranta.
Spray-ul nu l-ai fi putut folosi in masina, pentru ca te-ar fi afectat si pe tine, insa electrosocul da.
De asa ceva mi-e frica si pentru prietena mea, termina serviciul la 23:00, si deseori merge cu o ocazie acasa, pe un drum national...

| Fatamuntilor a răspuns:

Vorbeste cu parintii in primul rand!
Banuesc ca ai retinut numarul masinii.
Daca ai retinut felul in care arata.il poti reclama la politie(impreuna cu parintii).Si sun-o si pe colega ta, poate te poate ajuta.

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Am vorbit cu mama si cu fratiu mei, din pacate tatal meu a murit...a fost politist...nu retinut nr masinii, dar stiu cum arata! S-au gandit sa mearga la politie, dar au zic ca poate ma fac de rusine! Am sunat-o si pe colega mea, dar nu ma poate ajuta!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Mergi cu mama ta si cu fratele la politie, depune o plangere, dar putin probabil sa faceti ceva. Poate acel sofer era doar in trecere si cine stie unde se afla acum.

Pe telefonul meu (simplu, nu din ala scump) am o apicatie (apel fals) care poate fi folosita in caz de pericol.E posibil sa ai si tu! E BINE sa activezi si sa o folosesti in caz de pericol.
Nu toti soferiii sunt posibil agresori, insa e bine sa fii mai atenta pe viitor.

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Pai avea accent bucovinian, dar tot ce am retinut pe langa aspectul fizic e ca transporta marfa! Dar e posibil sa ai dreptate! Asa se numeste aplicatia aia? O pot descarca din Magazin Play? Ei daca nu vin cu mine singura nu ma duc.Am mai raportat o data un caz de furt si nici pana in ziua de azi nu l-a gasit!

| Anonimuserr a răspuns (pentru anonim_4396):

Stai liniștită, nu mai fi agitată. Te poți duce mâine la poliție ca să faci o plângere împotriva acestui șofer. Totodată trebuie să-l descrii în acea declarație. Îmi cer scuze că nu am putut răspunde mai devreme când ai pus întrebarea, nu eram acasă.
Fi tare Alexandra! Nu mai plânge, îmbărbătează-te. Gândește-te că nu s-a întâmplat nimic! Ai scăpat

| Anonimuserr a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Astea sunt pe HTC-uri dacă îmi amindesc bine din cunoștiințele mele tehnice, cu apelul fals. Am văzut și tutoriale.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Anonimuserr):

Le-am descoperit in telefonul meu, nu am fost nevoita sa le foloesc
Oricum, ma gandesc ca poate exista asa ceva!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Dai descrieri cat mai detaliate.
Nu ma pricep la aplicatii, le aveam in telefon.
Daca crezi ca nu vei avea sorti de izbanda la politie, poti merge mai departe, la Insectoratul Judetean!

| Anonimuserr a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Da, interensat. Foarte bine.winking

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Mergi cu autobuzul. Mai bine cu 4 in seminar decat cu lula-n kuur.

| anonim_4396 explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Crede-ma ca tare mult as fi vrut sa merg cu autobuzul, dar am ore de la 12:00 la 20:00, dar ai mare dreptate!happy

| peperonies a răspuns:

No mere oleaca de viol? apoi creca mere...

| anonim_4396 explică (pentru peperonies):

De ce esti rautacios? Iti sta-n caracter, asa-i?

| peperonies a răspuns (pentru anonim_4396):

M-ai citit.

| anonim_4396 explică (pentru peperonies):

Pur si simplu nu ma intereseaza ce crezi tu, dar daca tu mi-ai raspuns asa urat crede-ma ca si eu as putea sa-ti raspund la fel, dar dau dovada ca fost educata! In orice caz, as fi in stare sa-ti tai instrumentul la cat de rau esti! Ca sa vezi si tu cum e cand iti dai aiurea cu parerea!

| Gunoi a răspuns:

Hey încearcă să vorbeşti cu profesorii deoarece unii sunt mai înţelegători şi nu se pune accentul foarte mare pe prezenţă.
Încearcă rute alternative cu autobuz sau cămin e şi asta o soluţie sper să te ajute cumva în problema pe care o întâmpini.

| anonim_4396 explică (pentru Gunoi):

Buna idee! Iti multumesc tare mult!:*