| Ancasiatat12 a întrebat:

Un prieten mi-a dat ieri mesaj ca vrea iarba (a fost cu tenta de gluma) si azi in seara asta i-am raspuns ca ii dau (i-am zis ca glumesc) si mi-a zis ca vrea si tigara si aveam o tigara (care am gasit-o si nici nu merge sa fie aprinsa) si i-am trimis poza si mi-a zis ca anaful i-a dat 1000 de lei pentru chestia asta si ca acum sunt pe urmele mele. Mi-a zis ca trebuiau sa ajunga la mine la 22:25 si sa imi sparga usa. Eu l-am blocat pe acel "prieten" fiindca m-am speriat foarte tare si inca sunt speriata. Este posibil sa fie real? Va rog sa nu raspundeti la misto fiindca chiar vreau sa stiu daca e poibil asa ceva

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

"pe care am găsit-o" *
Pot spune că ANAF-ul se va speria de tine dacă ajung ofițerii sau cine or veni, să comunice cu tine.
Atât timp cât nu au dovezi, presupun că prestezi sub prezumția de nevinovăție, nu?
Și dacă tot îți sparge cineva ușița, propun să îi și ceri bănuții pentru devastarea comisă, căci toți suntem oameni.

| Ancasiatat12 explică (pentru LPCTSTR):

Chestia a fost o farsa, mi-a spus-o chiar acel "prieten" si s-a razbunat pe mine pentru ca nu imi place de bff-ul lui. Multumesc oricum!

| Donsavas a răspuns:

Esti panicată. Pericolul e in mintea ta. Ei te amendează doar cand te prind ca detii substanțe interzise.