| BeSmart17 a întrebat:

Vreau sa-mi fac tatuaj(am 14 ani) si vreau sa stiu daca sora mea poate semna pentru acest tatuaj(ea avand 20 de ani). Vreau sa mentionez faptul ca nu vreau sa stie mama. Se poate?

3 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Nu, nu poate. Sora ta nu e tutorele tau legal.
Doar parintii iti pot da acordul.
Sa zicem ca tu esti copil, dar sora ta nu judeca? Cum sa te invete sa faci chestii pe la spatele parintilor? Degeaba a ajuns la 20, a ramas la 13.

Un tatuaj e o decizie importanta, ca ramane pe viata. Ok, sunt acum niste metode de inlaturare, dar nu sunt 100% sigure, pot aparea complicatii, cicatrici, semne etc.
Esti un copil. Cand vei fi adult, iti vor placea cu totul alte chestii, vei fi mult diferit. Un tatuaj are nevoie de o poveste, altfel te vei plictisi de el si vei regreta ca l-ai facut. Mai ales, copil fiind, sigur e o decizie proasta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Sora ta nu este tutorele tau legal si nu poate semna nimic, in locul parintilor tai.
Apoi, tatuajele sunt interzise si ilegale, copiilor sub 18 ani.

| Eireann a răspuns:

Nu stiu nici un salon care sa accepted sa iti faca daca ai sub 16 ani, chiar cu accordul parintilor. Gusturile sunt in formare si sincer ma bucur ca nu am tatuajele pe care le voiam la 15 ani. Mi-am facut tatuaje la 20 de ani si sunt multumita.