Cea mai buna varianta de miscare o reprezinta urcarea si coborarea scarilor. Aceste exercitii intaresc muschii fesieri si dau o forma placuta la vedere fundului tau. Pe langa exercitiul treptelor, e bine sa si alergi macar 25-30 de minute pe zi, de preferinta dimineata sau seara.

Un alt sport pentru intarirea muschilor fesieri si accentuarea liniilor coapselor astfel incat sa obtii o forma armonioasa a corpului este mersul cu bicicleta. Profita de vremea frumoasa de afara si fa ture ale orasului. 10 kilometri de mers cu bicicleta pe zi sunt suficienti si eficienti Fa asta de doua ori pe zi  timp de o saptamana si o sa vezi diferenta ![]()

Funda?!

Nu am spus asta. Am spus că m-am săturat să fiu criticată și luată peste picior că sunt slabă, și caut soluții să mă îngraș măcar puțin să nu mai fiu numită in acest mod.
Nu arăta la toată lumea că nu poți gândi, te rog!

Vad ca te duce mintea sa faci remarcari gresite
Fata de tine eu macar nu sunt asa de mediocru sa folosesc cuvinte din engleza
Stii imi cer scuze stai sa vorbesc pe intelesul tau
I nu speak engleza
Do you inteles me?
If you nu intelegi me put un prieten to citeasca in romana for you
Eu nu vorbesc engleza
Mai inteles?
Daca nu pune un prieten sa citeasca in romana pentru tine
Daca vrei iti zic in rusa in fraceza si in spaniola
Dar cred ca esti prea mediocra sa intelegi alta limba in afara de rom-engleza

Auzi maimuță? Eu nu învăț engleză și nu am folosit nici-un cuvânt în engleză, dar chiar învăț franceză și rusă, le știu pe ambele.
Nu trebuie să arăți la toată lumea ce minte slabă ai.Am impresia că creierul tău este ca și nou,având în vedere că l-ai folosit prima dată.
Și draga mea, nu folosi fraze de pe net, că nu te prinde.
Și înainte de a spune ceva, gândește-te că nu are nici-un înțeles ceea ce spui.
Îmi pare rău pentru tine!
Și încearcă să folosești și alte cuvinte înafară de mediocru, mediocră.

Incercam sa corbesc frumos ca am un vocabular foarte dezvoltat in categorie de jigniri
Bianaca123 întreabă:
AndreeaA_4794 întreabă: