| FataCuOchiCapruiX a întrebat:

Buna TPU ziceti-mi si mie voua ce va place cel mai mult la scoala adica activitati.mersik

3 răspunsuri:
| Dennys1521 a răspuns:

rolling on the floor
si mie tot vacanta imi place la scoala
si matematica imi place mult cand nu venea proful

| MuresanVlad a răspuns:

Acum depinde si la ce scoala esti. eu, de exemplu, umblu sa o coala privata, cu bursa. Pot sa zic ca este mia diferit umpicut dcat scolile pe care le intalnesti la tot pasul in Romania. Ora mea preferata este ora de arte/pictura. Imi place foarte mult sa pictez si sa fac grafica, iar ora de arta este ora in care ma pot "desfasura" in largul meu.
Mie imi place si activitatea de voluntariat (nu se gaseste in curricumul-urile romanesti). Aceasta consta in ajutarea si sprijinirea comunitatii, prin efortul depus de noi (nu suntem obligati). Apoi, totdeauna mi-a placut ora de limba romana. Este o ora, in care chiar daca este mai greu cu unele (gramatica mi se pare mie cea mai dificila). Literatura mi se pare mie cea mai interesanta ramura deoarece mie imi place sa si compun poezii sau/si povesti, romane. Apoi vine sportul, deoarece iti pune fizicul la miscare, iti formeaza corpul si il formeaza pentru unele sporturi, poate in care mai tarziu ajunge sa te mai si perfectionezi. Apoi mai vine geografia. Am o dora mai mare care este conferentiar si care lucreaza la UBB Geo si este o meserie de-a dreptul interesanta si pline de aventuri pe parcursul a sute de excursii si vizite in lume.

| Sara_6623 a răspuns:

Festivalurile la care participam si noi cu tot felul de dansuri, cantece si petrecerea de Halloween *_*

Întrebări similare