|

Buna tuturor.

Am 17 ani, sunt cls a 9-a,da, stiu, sunt prea mare pentru a fi in clasa aia, am rămas de 2 ori anul, in clasa a 3-a din cauza absentelor(colegii își băteau joc de mine si nu mai aveam curajul pur și simplu sa merg) si anul trecut dintr-o prostie de a mea..stiu,am greșit, nu trebuie sa ma judecați pentru asta.

In fine, ideea e că anul acesta nu am fost deloc pana in prezent la școală, pentru ca stiu ca vor rade toți si își vor bate joc, nu vreau sa mai trec prin ce am trecut in clasa a 3-a. In curând se va termina semestrul, nu mai are niciun rost sa merg anul acesta, dar vreau de la anul sa merg la Liceu Seral, o sa fac 18 ani in Aprilie și din cate am înțeles aia e vârstă in care te poți înscrie la seral. Dar cu anul acesta ce fac? Trebuie sa anunț la secretariat, presupun, ca nu mai vin, din câte am inteles, nu ma poate exmatricula daca sunt clasa a 9-a, dar ma poate lăsa anul din nou. Iar la 3 ani rămași se întâmpla ceva? Ma mai pot înscrie la anul? Nu pot pur si simplu să abandonez anul acesta, iar la anul să reiau cls a 9-a? Sunt o persoana pozitivă, nu vreau sa rămân cu 8 clase, macar 11-12 sa fac.

Va rog, cine ma poate ajuta, dau funda❤va mulțumesc

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Părerea mea ar fi sa mergi la școala si sa înveți sa te aprecieze profesorii nu colegii, si daca ai putea sa treci peste etapa asta cu badjocura colegilor ai fii un erou de copil doar pentru simplu fapt ca lupți pentru dorința de a termina 12 clase, te rog nu te lasa de școala, mergi la școala la secretariat si Informează-te ce ai putea sa faci ca sa termini școala, cu siguranța conducerea școlii te va ajuta si app vorbeste si despre faptul ca te deranjeaza comportamentul copiilor care rad de tine poate se gaseste o soluție, eu ma gandesc deja ca o sa iei si bacul si o sa mergi la facultate o sa o termini si cum roata se întoarce poate pe viitor o sa le fi șef la munca celor care au ras de tine! Sa vezi atunci ce împlinire sufleteasca o sa ai! Eu iti urez bafta si curaj te kiss

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la liceu și explici situația și ei te vor îndruma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Wow si eu fac 18 in aprilie, cred ca esti geamana mea pierduta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează