| irina222 a întrebat:

Buna tuturor. Sunt fata si am 13 ani. Mentionez faptul ca am putina mustata si se vede.As vrea sa o dau jos dar nu stiu cum. Ma poate ajuta cineva cu o idee? Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| Summer Memories a răspuns:

Aceiasi problema o are si o prietena de-a meahee hee.
Pai poti sa incerci sa te dai in fiecare zi cu apa oxigenata si o sa se deschida la culoare, o sa se faca spre blond si nu o sa se mai vada asa bine.

Alta metoda nu stiu, oricum, orice ar fi sa NU dai cu lama! Doar nu vrei sa-ti creasca apoi ca la barbati laughing

Succes kiss

12 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Cum a zis si roxxy94 cu penseta e cel mai bine...si am o amica care si'a luat'o cu o crema sau nu stiu' sigur dar apoi i'a iesit multe cosuri, bube si e tare naspa...big grin
bafta

| bianca a răspuns:

Incearca metoda cu apa oxigenata.vezi daca functioneaza... e totusi prea devreme sa o elimini.
daca nu functioneaza si te deranjeaza atat de tare mergi la un salon.

| deea_1980 a răspuns:

Ceara! Este cea mai buna metoda

| muffin94 a răspuns:

Smulge firele cu penseta.

| Zambete89 a răspuns:

Folosesc crema pentru epilarea mustatii, dar uneori ma irita, mai bine o lasi acolo, si vorbesti cu mama ta.

| Lora_6439 a răspuns:

Buna. Poti sa ti-o dai jos cu ceara, cu benzi sau cu crema depilatoare (indicata ar fi cea pentru zone sensibile). Nu uita sa aplici apoi muuuulta crema de fata si s-o lasi acolo mai mult timp pentru ca altfel o sa te inrosesti. Si incearca sa ti-o iei seara ca sa aiba timp pe timpul noptii sa se repare urmele. NU folosi lama!

| DeDe_8338 a răspuns:

Am o prietena care foloseste crema de epilathappy

Ea e multumitathinking

E cel mai avantajos modwinking

Răspuns utilizator avertizat
| cryss_1828 a răspuns:

Du-te la un salon.Acolo "o sa ti-o dea jos " cu ceara. Dar e mult mai bine ca o sa iti creasca greuwinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine las-o acolo, stiu o prietena care arata oribil, deoarece si-a smuls mustata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inventat ceara! si nu o sa iti mai creasca! adica o sa creasca greu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna am si eu aceiasi problema cu apa oxigenata merge sa incerc si eu? cautati-ma pe id bistrianamy