Aceiasi problema o are si o prietena de-a mea.
Pai poti sa incerci sa te dai in fiecare zi cu apa oxigenata si o sa se deschida la culoare, o sa se faca spre blond si nu o sa se mai vada asa bine.
Alta metoda nu stiu, oricum, orice ar fi sa NU dai cu lama! Doar nu vrei sa-ti creasca apoi ca la barbati
Succes
Cum a zis si roxxy94 cu penseta e cel mai bine...si am o amica care si'a luat'o cu o crema sau nu stiu' sigur dar apoi i'a iesit multe cosuri, bube si e tare naspa...
bafta
Incearca metoda cu apa oxigenata.vezi daca functioneaza... e totusi prea devreme sa o elimini.
daca nu functioneaza si te deranjeaza atat de tare mergi la un salon.
Folosesc crema pentru epilarea mustatii, dar uneori ma irita, mai bine o lasi acolo, si vorbesti cu mama ta.
Buna. Poti sa ti-o dai jos cu ceara, cu benzi sau cu crema depilatoare (indicata ar fi cea pentru zone sensibile). Nu uita sa aplici apoi muuuulta crema de fata si s-o lasi acolo mai mult timp pentru ca altfel o sa te inrosesti. Si incearca sa ti-o iei seara ca sa aiba timp pe timpul noptii sa se repare urmele. NU folosi lama!
Am o prietena care foloseste crema de epilat
Ea e multumita
E cel mai avantajos mod
Du-te la un salon.Acolo "o sa ti-o dea jos " cu ceara. Dar e mult mai bine ca o sa iti creasca greu.