anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi! Cum sa te comporti cand, in cazul meu, verisorii tai care acum 2 ani erau foarte apropiati de tine si erati ca fratii, acum de Paste au vebit dar sunt mai mari, au venit cu prietenii lor si desi verisoara mea e mai mare doar cu un an decat mine, nu ma mai baga deloc in seama, ne vedem foarte rar caci ea sta la Moldova si acum..cand a venit ...eu nu mai suport! ma simt in plus deoarece ei se distreaza doar ei in grup (ei si partenerii lor), ma simt foarte prost! Va rog ajutati-m acat mai repede cu cateva sfaturi!

Răspuns Câştigător
| racsana a răspuns:

Parerea mea e sa vorbesti putin cu verisorii tai sh sa le spui ceea ce simti... poate nu isi dau seama ca pe tine te'au dat la oparte

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce faceam eu? taceam din gura, ii ignoram complet.
Acum de paste am fost la matusa mamei, acolo nu cunosc pe nimeni decat pe varamea, care are 14 ani.
Ea a esit cu grupu ei de prieteni, pe mine nici nu m-a bagat in seama, eu doar i-am zis o data sa ma ia cu ea, nu sa simtit, nu ma invitat, nu a zis nimic.
Nici eu nu am insistat.
Nu ma pot baga cu forta, insa. vine ea la mine, roata se invarte.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Asta e viata! Uneori nu tu alegi cu cine vrei sa stai, ci altii te aleg me tine.happy