| Shinen a întrebat:

Va rog sa imi dati un sfat. Sunt niste baieti in cartier. Mai exact unul, Tony, cu care nu ma inteleg deloc. Ne-am certat de cand ne cunoastem. Noi am zis sa incheiem cearta si sa nu mai avem treaba unul cu celalalt. A durat asa cam 2 saptamani si azi am vazut pe hi5 ca iar a inceput cu comentariile prostesti : Laura e o proasta...etc. Si, partea cea mai rea este ca colegele lui de la scoala, cele dintr-a 8 a ma urasc pentru ca ma uraste si el. Din cauza lor, mi-am sters si hi5-ul pentru ca primeam numai comentarii urate. Chiar daca nu primeam la profilul meu, primeam la profilul prietenei mele. Acum, chiar nu inteleg de ce ma urasc asa tare colegele lui Tony, deoarece nu le-am facut nimic. Si, chiar as vrea sa ma razbun pe Tony dar nu stiu cum.

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te răzbuna, tratează cu indiferență.
Fii tu însăți, mergi mai departe și învață să ai prieteni și prietene de nădejde alături. Oameni răi și puși pe rele găsești la tot pasul.
Pupici.
Pa, pa.

| Shinen explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri.

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Poate ca ele te urasc ca el ca ele il plac pe el :devil)in fine razbunate si tuoh go on

| KidoSmart a răspuns:

Cu aceeasi armahee hee poti sa dai si uh comentarii urate si sa iti pui prietenel sa il urascahappy sper ca te-am ajuathappy

| Aiwendil a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare.Arata-i ca nu te afecteaza cu nimic si se va potoli.Asa ca daca il provoci mai rau va fi.
Bye!

| monique a răspuns:

Ignora toate prostiile astea iti fac rau. Nu-ti pierde vremea cu prostiile astea. Cauta-ti alti prieteni, mai departe de cartier si de gasca. Si pe el ignora-l, spune-i doar salut si atat. Cu timpul se va plictisi. Si el si gasca lui. Incearca sa-l ierti si sa ai o atitudine prietenoasa fata de toti. Asta in general vorbind. Te va ajuta mult. Insa nu lasa garda jos.

| 202 a răspuns:

Poate ca te place si tu ii arati ca esti prea rautacioasa cu el...winking

eu zic sa il iei frumos deoparte si sa vorbiti :d

| deNnisH`A>* a răspuns:

Thomne asta cu razbunarea ii stupida...
lasa`l dracu in pace, ignora`l pur sh simplu sh o sa se sature sa se ia tine
sh hi5`u pune`l pe privat sh sterge`l din lista de prieni
simplu sh usorbig grin

| Mara15 a răspuns:

Loveste-l ude-l doare... devil (asta-i latura mea rea devil )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi dai hi5 tau sa il injur pe tony

| mirunaher a răspuns:

Intra pe google da la site-uri si creeaza unul in care sa spui mai multe despre acest gagautza