anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna vb cu un baiat de 2 luni si cateva sap tin la el kk ochi din cap am renuntat la familie, scoala pentru ca sa fiu alaturi de el l-am mintit ca nu ma duc la majoratul unei cele mai bune prietene de a my mo sunat si i-am sp k is la padure cu ai my pana la urma i-am recunoscut so enervat ff tare atunci mi-a chemat prietena un taxy si am plecat acasa dar nu am stat mai mult de jumatate de ora. kd am ajuns acasa am vazut poze cu el mo luat plansul am plans ff mult pana mi so facut rau am plecat la spital.nu l-am mintit nici odata dar stiam km o sa reactioneze.acu ma trateaza cu indiferenta o venit in tara si nu mi-a sp eu sp lu prietena my si pe my nu mo anuntat. o tinut ff mult la my
. chiar si lu prietena my eu sp ca mai tine la my dar intrenoi nu mai pote fiii nimic dar problema e k eu tin ff mult la el as da app orice sa ne impacam. oare mai am vreo sansa? de impacare?

2 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat se v-a intoarce la tine, daca nu uita-l, mai sunt baieti...

| Bixelle a răspuns:

Ej nebuna... cum dreak sa renunti la familie prieteni pentru un amarat de baiat... in primul rand dal mah dreak k baieti gasesti peste tot si apoi familia e cea mai imp ...in loku u nu as fi renuntat nikiodata la familie... si mai invata si u sa scrii