| andreutza99 a întrebat:

Vreau un rapsuns urgent. m-am despartit de multi baieti deoarece mi-e frica sa sarut dar nu stiu de ce ma puteti ajuta cu ceva,,, trebuie sa mentionez ca am 12 ani. dau funda si voturi

Răspuns Câştigător
| OaNa_1155 a răspuns:

Si eu am 12 ani.trebuie sa recunosc' ca si mie mi-a fost greu la primul sarut...Asta trebuie sa fie ceva normal, adica sa vina de la sine, nu sa va programati sarutul...dar trebuie sa alegi persoana potrivita, nu trebuie sa iei pe oricine si sa il saruti la intamplare, parerea mea. Funda? :d

5 răspunsuri:
| Alleee18 a răspuns:

Chiar nu trebuie sa te desparti de ei doar pentru ca nu stii sa saruti.Nimeni nu s-a nascut invatat.Ar trebui sa ai incredere in prietenul tau si sa vorbiti despre orice.Ai putea sa ii spui ca nu ai mai sarutat, probabil lucrul asta i se va parea dragut si inocent,si c siguranta te va 'invata' el, impropriu spus, pentru ca nu exista un mod de a saruta.
Doar inchide ochii si lasa'te dusa de val.Nu iti va parea rau.Plus ca mai devreme sau mai tarziu tot o vei face, deci mai bine acum.
Mult succes si nu uita ca va fi bine :*

| DrunkShepp a răspuns:

La 12 ani nu cred ca esti gata pentru asta mai asteapta cativa ani si totul o sa vina de la sine crede-ma ca cu baiatul potrivit o sa treci peste frica asta.da poate o sa zici ce demodata e si asta dar acum tu nu esti gata sa faci pasul asta, sa saruti pe cineva doar ca sa zici ca ai avut deja primul sarut nu e deloc ok.nu trebuie sa iti fie frica e ceva normal nu a murit nimeni facand asta crede-ma.Totusi cine sunt eu sa te judec fa cum crezi ca este mai bine pentru tine si nu uita cand saruti pe cineva vine din suflet dorinta asta nu din mandrie sau doar ca sa zici ca saruti pe cineva

| GeOrGy_3457 a răspuns:

Poate nu esti pregatita.inca:d nu stiu...

| LoVeLy_9172 a răspuns:

Probabil ca nu ai intalnit inca baiatul pe care sa il iubesti cu adevarat si de aceea exista o retinere.
Daca tu nu esti pregatita,baiatul trebuie sa inteleaga.
Mai asteapta, vei avea destul timp, crede-ma.Decat sa te saruti cu un baiat si dupa aceea sa iti para rau, mai bine lasa! Primul sarut trebuie sa fie o experienta de care sa iti amintesti toata viata cu bucuriehappy
Asa ca mai asteaptawinking

Pupici:*:*:*