| Bublles a întrebat:

ziecti'mi va rog nsite carti interesante de citit:X:X

fundita cele mei frumoasewinking

Răspuns Câştigător
| Bog15 a răspuns:

"un veac de singuratate", "dragoste pe timp de holera", sunt carti scrise de g.g. marquez, pentru prima cred ca a luat premiul nobel pentru literatura, oricum ambele sunt spledide, ca sa iti faci o idee citeste acesta poezie scrisa de el http://www.versuri-si-creatii.ro/......unszc.html

3 răspunsuri:
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Pai carti interesante citite de mine care cred ca te-ar interesa: "Diavolul si domnisoara Prym"-Paulo Coelho, " 11 minute" -Paulo Coelho, "Printesa gheturilor"-Camilla Lackberg si multe altele. Daca-ti plac cele horror si in acelasi timp comedie cauta autorul Goosebumps o sa gasesti foarte multe.In legatura cu "fundita" tu nu ai de unde sa stii care sunt cartile "frumoase" asa ca decat sa dai funda la toti, mai bine apuca-te de citit si vezi dupa. Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi perfectahappy

| USAGirl a răspuns:

Pai ar fi multe e care le-am citit in ultima vreme si au fost frumoase. Incerca sa citesti '' Cronicile Wardstone'', ''Valentin letendre'' - e bestiala cartea, '' Fablehaven'' - e mai de copii, ''Jurnalele Vampirilor''-prea tare si '' Twilight'' lista ar putea continua insa astea m-au impresionat. Funditssa?

| Kiky2 a răspuns:

Harry potter sau twilight, witch baga-ma pe id tau de mess si iti mai dau acolo frumusik02_me stiu foarte multe dar in publik nu tile spun