| Thegurl a întrebat:

Bună ziua, TPU! Sunt o elevă în clasa a 8-a și am simulările la limba română și matematică în 3 zile. Sinceră să fiu, nu sunt deloc speriată, am multă încredere în mine (un pic prea multă!) încât nu am făcut pregătire la română și foarte puțină la matematică. După ce ați auzit toate acestea, poate vă gândiți că voi lua nota 4, însă eu știu toate lecțiile de când au fost predate, tot ce trebuie să fac e să le mai citesc o dată și sunt pregătită de examen. Când îi aud pe restul colegilor cum se laudă că au făcut peste 100 de variante și eu am făcut 2-3...
Voi mai lucra și eu, evident, dar sunt sigură pe ceea ce am învățat. Ce păreri aveți despre această situație? Sfaturi pentru mine?

Răspuns Câştigător
| Andresso a răspuns:

Eu zic sa te evalueze un profesor. Fa niste meditatii, o data, maxim de doua ori la fiecare din materiile astea, sa te evalueze profesorul, o sa-ti zica el cat de bine stii.

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

În mintea oricărui elev e ideea "sunt pregătit, o sa iau zece, nu am nevoie de nici o recapitulare/pregătire, absolut nimic!"
Se afișează rezultatele: X - 3, 5 matematică, 4, 25 română

| Thegurl explică (pentru Catrice):

Am luat 7, 70 la matematica și 9 la română

| Rd79 a răspuns:

De asta se dau simularile, nu? Vezi ce faci, daca iei note care iti convin continui tot asa pana la examenele din vara. Daca nu, inveti in plus.