| Ilovedinero a întrebat:

Bunaa.Deci in grupul meu de prieteni este o fata mai pufoșica ce-i drept doar ca ma simt vinovata pentru un lucru.Deci eu de cand eram mica am fost complexata de corpul meu, si am dezvoltat o bulimie nervoasa grava, am avut perioade si nopti de goraza, nici in filme nu vezi asa ceva si de atunci nu am reusit sa ma ingras, am reusit sa ajung la o silueta ok dar nu pot sa ma ingras mai mult iar azi stateam cu ea de vorba si m-am plans de un lucru si a inceput sa zica" Uita-te la tine cat de frumoasa esti, cat de supla si cat de bine arati, as face orice sa arat ca tine" si chestia asta ma omoara.Nu i-as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu si cu toate ca i-am spus sa nu faca nimic in privinta asta in afara de sport si renuntat la prajeli sunt sigura ca nu ma va asculta si simt cumva nevoia sa ii povestesc ce s-a intamplat si as vrea sa invete pe urma greselilor mele ca ar trebui sa isi accepte corpul exact asa cum e el.Problema este ca vorbesc extrem de greu despre acea perioada, pur si simplu mi se pune un nod in gat.Intrebarea mea este: Credeti ca ar merita sa ma chinui sa ii povestesc prin ce am trecut? Chiar nu vreau sa inceapa sa isi numere caloriile sau sa faca ce am facut eu

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, merita sa-i povestesti.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Credeti ca ar merita sa ma chinui sa ii povestesc prin ce am trecut?
Da.

| dullcat a răspuns:

Buna.E frumos sa iti pese de ceilalti din jur destul incat sa te deschizi fata de greutatile peste care ai trecut personal, asa pentru a oferi o doza de intelepciune. Daca nu iti gasesti cuvintele nu e nevoie sa ii spui o poveste intreaga sau sa ii tii morala jumatate de ora, ci e destul sa ii rezumi intr-un minut sau doua ca nu este deloc ok sa isi distruga sanatatea recurgand la diverse metode, ca ar trebui sa te asculte, deoarece tu ai trecut pe acolo si nu merita nimeni sa treaca prin asta.

| Manciu_Emil_1976 a răspuns:

Cel mai util pentru ea ar fi să înțeleagă cauza sau factorii ce produc/mențin supraponderabilitatea, că de obicei nu e doar alimentația cauza. Apoi mai contează și cum gestionează ea emoțional răutățile referitoare la greutatea ei.