Nu te compara cu ceilalti. E o chestie valabila la orice, o sa te ajute cu problema asta, cat si in toate celelalte chestii ale vietii tale. Este greu, dar este demonstrat dupa nenumarate studii. Cu cat te compari mai putin cu ceilalti, cu atat vei fi mai fericita. Daca vorbim de felul in care arati, aici depinde totul de gusturi. De exemplu, vazand poza ta de profil eu consider ca arati bine si nu ai de ce sa te plangi. Unora le plac anumite tipare de fete: slabute, crete, etc. Nu lua totul personal si bucura-te cu tine. Nu prea ar trebui sa conteze parerile celorlalti de felul cum arati. Din moment ce acei baieti au fost cu tine e evident ca le-au placut felul cum arati. Sper ca te-am ajutat
Nu il ai pe vino incoa si te trateaza multi cum nu trebuie. Ia cauta un tip urat educat sa vezi cum e viata. Poate o sa aiba carne de canion si va fi suficient cu aia. No sai pese de tatele tale
Iti zic doar atat: 90 au fotomodelele. Daca nu ma crezi cauta pe net. Cauta modele cunoscute si apoi marimile bustului si ai sa vezi. Nu mai fi complexata de asta ca nu ai de ce!
Mi-as dori sa ne raspunzi daca acele fete fara sanii generosi s-au cuplat cu baieti de nivelul lor, adica nimic la nimic referitor la corp! multumesc
HEI!
Esti frumoasa!
Nu stiu cine esti, nu te cunosc, nu te-am vazut niciodata...dar sunt sigur ca asa cum esti TU esti unica, frumoasa!
Nu te mai compara cu altele. Ai mai multa incredere in tine, in corpul tau!
You are Beautiful, You are one of a cand, SMILE MORE!
App... @_timotei_fulgeanu_ sunt pe Instagram
In secolul 21 cererea pentru pasarica e la nivel de ''thristy'' astfel ca un baiat s-ar cupla cu orice tip de fata, chiar m-ar fi interesat sa ne zici daca baietii aia care erau cuplati cu ele erau bine facuti la corp, ne-ai ajuta enorm NE-AI ADUCE LA REALITATE
Incearca Voltaren ca sa nu te mai doara oasele asa des.
Ar fi bune si niste suplimente alimentare de calciu.
Buna, cred ca diferenta dintre tine si acele fete nu este la marimea sanilor ci perceptia asupra marimi sanilor. Iubitul sau prietenul te va accepta, iar daca nu mai sunt atatia baieti pe planeta.Priveste-te mai des in oglinda si spune: Imi place de mine si cu sanii mici.Incearca sa faci pasi mici in acest drum, incearca usor, usor sa ai mai multa incredere in tine! Barbatii sau baietii sunt mai mult atrasti de siguranta si increderea unei femei/fete.Bafta
Nu contează cum sunt fetele alea, problema ta e mai mult la tine în minte. Și la cei care te „maltratează" din cauza asta. Dar pesemne ai fi fost victimă de bullying și dacă aveai țâțe de Pamela Anderson - unele persoane (b/f) au „calitatea" de a atrage pe cei care îi înjosesc, atacă etc. Adesea fără un motiv real, dar sunt destule pe care „isteții" ăștia le găsesc pe loc.
Ca să scapi de acest complex, mergi la un psiholog. Și schimbă anturajul.
PS sânii mici sunt totuși cei mai frumoși, așa să știi!
Toate top modelele internationale au sanii mici. Uita-te la Candice Swanepoel, model la VS, e si ea la fel de plata.
Nu stiu de ce vor atatea fete sa aiba sanii mari, cand sanii mici sunt mult mai frumosi (si mai fermi).
Eu sunt fata si nu am sanii mari. Nu sunt nici plata plata, dar daca as putea i-as face si mai mici decat sunt. Mie imi plac sanii mici.
Ptr ca nu sanii la tine sunt problema, nu te suporta si de aia gasesc motive sa se ia din orice, poate figura ta nu le place pur si simplu, le e antipatica, si de aia ataca din orice, iar alealalte neavand problema asta, nu se iau de faptul ca, chiar poate n-au sani mai deloc. De aia fetele alea nu-s asa.
Tu ai mai pus n probleme aici, cum te tratau toti urat, si ti-am mai zis ca te tratau ca nu te suportau, nu neaparat pentru motivele aparente.
E normal sa te compari cu celelalte, ca vezi ca lor nu le zice nimeni nimic, si tie ti se mai da si in piept! Jay nu zice bine ca nu trebuie sa te compari.
Sa nu te compari in sens ca de ce altele au sani mari si tu nu, doar in cazul in care doar te simteai tu complexata, dar nu aveai probleme cu ceilalti, dar cand ai, deja e altceva.
Si eu vad ca arata binisor si i-am mai zis-o si acum ceva luni cand punea ca toti isi bat joc de ea, insa conteaza cum o vad aia, nu noi.
Ai gresit cand ai zis sa nu se compare, sa nu se compare daca nu avea sani cine stie ce, dar alte aveau, dar atat timp ca altele au chiar mai mic, si de ele nu-si bate joc nimeni, insa de ea isi bate, ba ii mai da si in piept, e normal sa se compare in sens ca de ce alea nu patesc nimic si ea da!
Tu nu stii si inainte, ea are o problema cred ca la figura dupa cum ea declara atunci cand posta, majoritatea oamenilor nu o suportau si o bateau, isi bateau joc de ea aparent din alte motive. Trezea o repulsie puternica.
Rose_2860 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndreeaA_4794 întreabă:
Marius22222222222 întreabă:
Gavrilutadaniel întreabă: