Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Incearca, dar fii totusi precaut. Pana la urma n-ai ce sa pierzi daca pleci cu o atitudine usor precauta.
					Daca te-a ales pe tine, inseamna ca te place, ca esti "special" pentru ea, ca te vrea si proabil simte ceva frumos pentru tine.
Sfatul meu este sa nu stai mult pe ganduri si sa-i spui ca vrei sa fie iubita ta! 
Bucura-te de relatia asta, fii fericit, invata sa respiri fericire, invata sa zbori in loc sa mergi cu capul plecat, deschide usa si lasa fericirea in casa si sufletul tau!
Inca ceva, fata cred ca vede in tine un om inteligent si deosebit, nu toti papagalii care-i fac curte si se imbulzesc la usa ei,  te apreciaza si de aceea te vrea sa fii cu ea.
Nu fii prost si nu da cu piciorul fericirii, nu ti-a cerut sa o iei de nevasta, ci doar sa fiti prieteni sau iubiti, dar esti la varsta la care ai voie sa iubesti si de ce nu ar fi ea, cea cu care sa fii impreuna?!

Pai si tu ce mai astepti? Daca tu esti timid aia e, ti-ai gasit perechea care a facut ea primul pas.
Parerea mea e sa risti, decat sa stai sa o refuzi sa renunte la tine si sa traiesti toata viata cu regretul ca nu ai acceptat la momentul potrivit, mai bine risti si aflii cum sta treaba.
Sau, imi poti face mie cunostinta cu ea.