Zece lucruri?![]()
As zice o rugaciune inainte cu un minut de sfarsit si m-as gandi la ce trafic de suflete o sa fie pe lumea celalalta.Si as rade imaginandu-mi atatea suflete stand la o coada infinita cu un bon de ordine in mana
Cred ca ai vrut sa spui "2012"
.Pai:
1. Mi'as lua la revedere de la familie.
2. M'as imprieteni cu toate persoanele pe care nu am avut curajul sa le abordez inca
.
3. Le'as marturisi tuturor baietiilor pe care i'am placut ca i'am placut candva
, baietiilor pe care ii plac le'as marturisi sentimentele![]()
4.As sparge niste magazine de haine, de dulciuri
.
5.As intra in toaleta baietiilor
.
6. Mi'as strange "gasca" si ne'am aminti impreuna de momentele frumoase petrecute impreuna.
7. Mi'as aminti de toate lucrurile triste din viata mea si as plange
.
8.As da muzica la maximum, as canta tare si as dansa.
9.As face striptease![]()
10.As face o calatorie in jurul lumii pentru ca mai apoi sa mor pe afurisita de banca din parcul ala pe care il urasc
.
2012![]()
Pai... mi-as cere iertare de la parinti, i-as trage o mama de bataie lu` fratmiu ca sa ma tina minte si pe lumea ailalta, i-as marturisi iubitului ca l-am inselat cu cel mai bun prieten al lui ![]()
![]()
Cred ca as face foarte multe, doar ca acum nu prea imi vin in cap ide.Sa ajung pana in 2012
Cred ca te referi la 2012. ![]()
Pai sa vedem
:
1/ As merge in Vama Veche
2/ As merge la concertele unor trupe pe care nu am avut niciodata ocazia sa le vad live
3/ As canta(daca se poate numi 'cantat' ceea ce as zdrangani eu acolo) la chitara electrica
4/ Mi-as cumpara un skate si as invata sa ma dau cu el
5/ As manca mancare chinezeasca
6/ As incerca sa aflu ID-ul unui tip din Iran care s-a suparat acum 2 ani pe mine, pentru ca i-am spus ca mi-am vandut camera web ca sa ii cumpar un nou picior de lemn bunicului, dar de fapt chestia asta era o gluma nevinovata
![]()
7/ Mi-as face niste tatuaje pe care mi le doresc de mult, am chiar si reprezentarile lor grafice facute de mine
![]()
8/ As face cunoscut cunoscutilor [
] mei ceea ce am scris pana acum din ceea ce se vrea a fi un roman, asta insemnand cam un sfert din ceea ce aveam de gand sa scriu
9/ Le-as spune alor mei tot ceea ce am facut (ma refer la lucruri rele) in ultimii 2 ani, si au fost destul lucruri nasoale, de care, din fericire am scapat ![]()
10/ As face stage diving la un concert (de mult imi doresc asta!)
Si ar mai fi, dar ai spus 10.
Deeiu` : originale idei
In mare parte acelasi lucru l-as face si eu.
Dar nu cred ca va veni sfarsitul lumii 2012, la fel cum nu a venit nici in 2000. Nimeni nu poate sti cand vine, deci ramane de vazut...
Nu cred ca o sa fie sfarsitul lumii, dar daca o sa fie, o sa fac cele 10 lucruri care imi plac cel mai mult :d
1. M-as impaca cu toti fostii mei iubiti si i-as mai saruta=p~. si alte chestii(nu ma intereseaza daca sunt cu altcineva acu`)
2. i-as lua banii lu` tati si m-as duce la "shoppinguiala" doar ca sa cumpar ca dementa haine, pantofii, parfumuri, make-up(chiar daca stiu ca le-as lua degeaba
)
3. Mi-as bate toti "dusmanii"![]()
4. mi-as injura toti vecinii aia care nu ma lasa sa dau muzica tare(ca se duc ei la politie
)![]()
5. Mi-as pierde virginitatea
)... n-am de gand sa mor virgina[-x
`![]()
6. I-as spune lu` mami si lu` tati toate prostiioarele care le-am facut si nu le-am spus(ex:am spart bibelouri, le-am vandut cd lor de muzica
)
7. Mi-as bate-o pe sora mea
idioata aia!
[neispravita!]
8.As dansa ca nebuna prin cluburi
`
9. Vreau un bebe
al meu
`. asa ca inainte cu 9-12 luni as ramane insarcinata
`![]()
10. Mi-as injura toti profii care mi-au dat note mici![]()
Am fost sincera...
`![]()
Si app:anul` din intrebare... 1012, l-ai scris gresit, nu trebuia sa fie 2012?![]()
![]()
As da ocolul pamantului, as sari cu parasuta, as face bungee jumping m`as casatori, as face 1 copil si as sta zi de zi cu iubitul meu
Pai ti-as spune ca nu o sa fie sfarsitu' lumii si sa stai linistit
tu ce ai face
?
Pai...
1. distractie
2. distractie
3. poate asi mai sta cu iubitu
4. distractie
5.petreceri
6. love
7.plimbari
8.vama