Eu nu stiu cum sa scap de ele, voi nu stiti cum sa va apucati? )) buna asta!
Pey aveam 12 ani eram cu prieteni si toti fumau si mau intrebat daca vreau si eu era super suparata imi murise cel mai bun prieten si am mers la magazin mi-am luat un pachet de tigari more... si am tras primul fum m-am inecat si dupa m-am apucat de fumat acum fumez dunhill sau kent
Buna
prima data am fumat tigari wikester sau ceva de genu'
pe la 11-12 ani am incercat prima data aceasta meserie
dar nu am fumat tigari intregi... fumam chistocuri sau cum le zice:p
in fine...ce am facut eu nu cred ca e fumat
fumatul inseamna sa tragi fumul in tine si apoi si il scoti afara
funda?
Aveam vreo 10 ani cind am incercat ...nu tin minte cum se numeau...xD Le-am luat de la un verishor, si de atunci n-am mai pus miina pe ele!
Parliament
La 13 ani intr-o pauza la scoala
A fost momentul "decisiv" al vietii mele))))
Pai odata cand eram mic cred ca aveam vreo 8-9 ani si erau kent, dar nu mai stiu daca am tras in piept, eu cu amici am fost la mine acasa si i-am furat pachetu de tigari tatalui, si prima data am tras in piept la 13 ani in spatele blocului cu gasca si peurma m-am apucat pe la 16 ani dupa ce m-am despartit de gagicamea
Kent Convertibles, 16 ani(anul asta), prietenul meu e fumator si eram curioasa cum e.Si de atunci tot inainte!
15 ani, Kent Slim, de la frate`miu.Am mai fumat de atunci, dar am norocul ca le pot lasa oricand.
Bine ca mai "fumasem" inainte prin clasa a 2-a,de la un unchi, dar nu trageam in piept ca na, eram prea mica Erau atunci niste tigari Derby parca se numeau
Glamour la 13 ani [anul` trecut]. profa din excursie mi-a dat sa-i arunc pachetu` ca cica nu mai avea niciuna da` mai avea 2 si le-am terminat.
sincer cunosc o fata careia i-a dat maica`sa sa incerce cum sunt tigarile tot pe la 13 ani.ca maica`sa e fumatoare si fata mereu statea pe langa ea si dp i-a dat sa incerce.
Winston blue.In ziua cand implineam 15 ani, am vrut sa ma apuc.M-am dus la magazin am luat 4 tigari...si de atunci tot inainte!
Kent 8! de curiozitate, la 14 ani, toti prieteni fumau si am incercat sa vad cum e
Primele tigari au fost vogue roz si metolat. Am fumat de la 12 ani dar acum m-am lasat. Faceam rost la scoala de ele de la unii de a 8a aveam relatii bune cu ei si fumam in baie sau in scara blocului inainte de ore.
Anonimul54287654098 întreabă: