Boss fii atent. *Relatia sa tina ceva*- nu e ok sa incepi asa. Trebuie sa te gandesti: daca se poate, relatia sa nu se termine, atata timp cat tu esti fericit cu ea si ea cu tine. Sa fii pregatit sa suferi, daca vrei sa iubesti. De fapt, si ca ai iubita, si ca nu ai, daca te implici in jocu asta cu dragostea o sa suferi. Eu pe vara asta nu am plan. O sa stau cel mai probabil toata vara sa ma chilluiesc zilnic. Ce poate fii mai bine decat sa stai la tine pe teritoriu si sa nu ai treaba? Iar dupa ce merg inapoi la liceu din septembrie, probabil ca o sa imi trag un look nou, adica ma vopsesc, imi schimb parul etc, plus ca m-am apucat de sala. Daca nici dupa toate astea nu imi gasesc o fata, apai bag cioaca si ma intorc la PC. Pace si bafta
Partea cu PC e reciproca, doar ca e PS4.
Eu numai cred in asa ceva, o data aveam varsta ta si credeam in basme de astea, iubirea nu inseamna ceea ce scrii acolo, tu cauti sex nu iubire
Eu personal nu mi-am facut un scop din asta, daca se intampla sa gasesc pe cineva, bine, daca nu, la fel de bine. In plus, de ce doar vara? Hmm, decat sa pierzi vara cautand o gagica, mai bine faci ceva constructiv pentru tine care te-ar ajuta concret, cum ar fi sportul, sa citesti, sa vizitezi, sa cunosti, sa explorezi. Capitolul asta te va ajuta concret putin mai incolo, acum nu are rost sa iti bati capul.
Nu mai te gandi ca ai sanse de unul la suta, gandeste ca o sa reusesti sa ai parte de acel sarut, pentru ca il meriti si o sa te implici in acea relatie. Nu stiu cate persoane iti vor raspunde la intrebare, dar personal scopul meu nu a fost niciodata sa imi gasesc jumatatea, el de obicei m-a gasit pe mine , si nu pentru ca avea asta in plan. Incearca parerea mea sa nu iei o decizie de la inceput : fii deschis cu fetele, apropie-te de ele ca un amic foarte bun si apoi alege o pe cea cu care crezi ca te potrivesti cel mai bine. Mult succes
!
tbxx întreabă:
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: