anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este "visul"vostru? un vis poate inposibil pentru realitate dar totusi posibil pentru imaginatia voastra...sau pur si simplu un vis care il aveti de mici copii!

6 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Imposibil, nu inposibil.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......i-de-pret/

Dar scriu şi aicea. Vreau să ajung prim-mistru.

Shin
| Shin a răspuns:

Cand eram mic, imi doream as am puteri telechinetice. Ideea de a muta orice obiect cu puterea mintii mi s-a parut extraordinara. M-am gandit ca avand astfel de puteri, puteam sa ma si imping deasupra solului, deci as fi putut sa si zbor tongue
Eh... mintea unui copil de 6-7 ani... Ce pacat ca pierdem acea inocenta...
Shin.

lolita
| lolita a răspuns:

Visul meu de mic colip era ca atuncicand voi fi mare sa ma duc la petrceri, discoteci restaurante, nu mai tin mint exact la ce film vedeam eu imagini din astea si mi-au intrat in cap. pot sa zic ca acel vis mi s-a inplinit. acum in ziua de azi visez sa traiesc in lux. dar niciodata nu se stie.

lolita
| lolita a răspuns:

De mic copil, cred ca am facut insolatie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hihi.tare.place.mmmm... sa fiu mare vedeta, actrita... imi place la nebunie sa joc locuri. nimeni nu stie asat adica da mama stie ceva in genu ca imi place teatru si iubitul muu la fel dar nimeni nu stie cat de mult imi place si ce mult ar insemna pentru mine sa devin actrita... asta e ceva posibil in imaginatia mea, si ceva imposibil si pentru impaginatia mea... mm... sa am un ditamai clubul in buricu bucurestiului si sa fiu mare jmechera cu bani...:p

Întrebări similare