| fataciudatadinlondra a întrebat:

Cat de mult nu as încerca să fiu buna la matematică nu reușesc,la școală am ajuns să înțeleg cel mai bine sau să fiu singura care face tema pe acasă,și toată lumea știa că sunt cea mai buna la matematică și că îmi place extrem de mult matematică,chiar daca în fiecare noapte plingeam ca nu reușesc, înțelegeam matematica dar mereu luăm la examen o notă mică de exemplu 7 și chiar profesorul se miră cum sa iau eu 7 și așa avenit dragostea mea pentru matematică. De la începutul acestei veri am început să fac cu o profesoară extrem de buna, cate 2 ore de matematica în fiecare zi și îmi place, înțeleg nu am nimic cu înțelesul, doar ca nu mi se primește nimic,îmi fac tema acasă reușesc să o fac destul de bine,dar de fiecare dată cand mă verifica ce știu, nu reușesc, de exemplu săptămână trecută pot spune ca am dat destul de bine evaluările ei în fiecare zi, dar ieri de exemplu am avut de rezolvat 8 exercitii complicate pe care le-am mai rezolvat,ghiciți ce,nu am reușit să fac niciunul,sunt un eșec total,uneori nici nu-mi pot aminti ce-am învățat,va rog sa ma ajutati, fiindcă pe cst de mult iubesc matatica pe atst de oribilă sunt la ea, va rog cu un sfat.

5 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Nu toată lumea are "minte" pentru matematică. Sunt oameni care reusesc sa rezolve probleme complicate de matematică, la prima vedere, fără niciun fel de meditaţii si eforturi supraomenesti. Evident, nu e cazul tau. Tu doar toceşti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare mie sau ai gresit categoria?
In fine, in loc sa tocesti, lucreaza. Tu tocesti.

| fataciudatadinlondra explică (pentru anonim_4396):

Ce vrei sa spun prin să lucrez?

| anonim_4396 a răspuns (pentru fataciudatadinlondra):

Rezolva exercitii.

| gheorghe699 a răspuns:

Poti face o pauza,doar esti in vacanta,cand te apuci sa rezolvi o problema,un exercitiu, nu te repezii, nu te stresa, intai gandeste, priveste totul cu detasare.