| iustinian112 a întrebat:

Câteodată ma simt singur si cred ca nu am niciun rost pe acest pământ.
Cand vad ca altii se distrează pe oriunde si eu de cele mai multe ori stau acasă.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anamaria82726 a răspuns:

Pana la urma multi trecem prin asta. Da, ii vezi pe multi ca se distreaza afara, dar si mai multi stau in casa, exact cum stai si tu. Asa este cand nu ai un grup mare si stabil de prieteni. Toti vedem grupuri foarte faine cu persoane care ies zilnic si normal ca ne simtim putin aiurea sau suntem cam invidiosi. Dar nu avem ce face, trebuie sa ne multumim cu ce avem, cu prietenii nostri etc. Poti incerca sa formezi si tu un grup cu unii prieteni de ai tai si cu prietenii lor si sa iesiti in oras ca sa cunoasteti persoane noi. Se va rezolva cu timpul.

4 răspunsuri:
| Alexis123bsb a răspuns:

Si eu sunt exact la fel.Gandeste te ca unii vor sa fie exact ca tine pe la story uri cu melodii depresive ca le-a lasat iubi de 12 ani doar pentru atentie...Probabil nu avem norocul acum ca si ceilalti, insa pe viitor trebuie sa urmeze ceva bun...cu siguranta o sa fie iar din anxietatea asta a noastra o sa ne ajute sa fim si mai sus pentru ca totul are un sfarsit asa cum si fericirea are.Capul sus va fi totul bine

| Adry05 a răspuns:

Ieși și tu cu cunoștințe, rude, cunoaște oameni noi prin ei, înscrie-te în tot felul de grupuri de tineri, chiar pe Facebook, variante sunt.

| mgtow a răspuns:

Du-te in mall la un film sau sa te uiti prin magazine, o activitate buna - mai poti manca pe acolo

| IsabelaIssa a răspuns:

Păi, "rostul" tău pe pământ, care crezi că e? Să te distrezi ca alții? Știi că, 98% din oameni își petrec 98 %din timpul lor cu lucruri inutile? Când o să constientizezi cu adevărat asta, o să te întrebi de ce nu te-ai "trezit" mai devreme!? Descoperă-te, citește, meditează! Află cine ești cu adevărat și care îți este scopul aici. Nu dramatiza nimicuri.