| MrSoapte a întrebat:

Ce-ai schimba la tine?

21 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Buna seara! Am incredere in oameni pana la proba contrarie, mai bine ar fi invers, sa nu cred niciunul pana imi demonstreaza contrariul. Nu as mai trece cu vederea anumite chestii si ar trebui sa fiu mai indiferent pentru tot ce se intampla in jur.

| LittleEvil666 a răspuns:

Faptul ca m-am nascut...straight face stiu poate ca suna ciudat dar daca ai fi in locul meu asta ai alege...
Glumesc big grin...sincer nu as schimba nimic pentru ca nu as avea ce si de ce...big grin

| MinoreBay a răspuns:

Sincer comportamentu am incredere in prea multi oamenii

| allige243647 a răspuns:

Nu sunt perfecta dar totusi nu as vrea sa fiu. Nu vreau sa schimb nimic. Sunt fericita asa cum sunt acum.;''

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu as schimba nimic la mine. Daca toti am fi perfecti, ne-am plictisi!

Răspuns utilizator avertizat
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
oare se poate? ori ramanem la statutul de visare...cred ca am mai raspuns unei astfel de intrebari, si as zice din nou.
nu vreau sa schimb nimic pentru ca l-as supara pe bunul Dumnezeu, gandesc ca tot ce am, ce trag e piatra de incercare pentru mine, iar daca as vrea totusi sa schimb ceva, cred ca as vrea sa fiu mult mai indiferenta sa nu mai pun totul la suflet, sa am mai multa grija de mine, de sanatatea mea, dar din pacate realitatea e cu totul alta si nu pot schimba nimic, doar ca acum sunt mult mai atenta cu mine, dar e tarziu sa remediez starea sanatatii mele, doar sa o supraveghez sa imi fie bine cat va dori bunul Dumnezeu!
O zi frumoasa sa ai si un sincer
La multi ani!

| Bacemi a răspuns:

Sa imi pese fix zero de parerea celor din jur.

| Userses a răspuns (pentru Bacemi):

Să fiu și mai copil decât sunt întrucât aș vedea viața mai suportabilă.

| Userses a răspuns (pentru Bacemi):

Scuze, Bacemi, n-am apăsat butonul de Răspunde adecvat big grin Am apăsat din reflex Răspunde la tine, apoi am scris sus și am apăsat Răspunde acolo. Dar nu mă miră. TPU e minunat love struck Combină reply-urile cu răspunsurile la întrebări. 2 în 1.
Apropo de răspunsul tău(dacă tot am aterizat pe la tine), bănuiesc că te referi la părerile negative nefondate, altfel am putea toți la fel de bine să fim „singuri pe lume„. De păreri pozitive e bine să mai avem parte, ne ajută. Uneori și cele negative ne ajută, însă cum ziceam, să nu fie nefondate.
Sărbători fericite!

| Bacemi a răspuns (pentru Userses):

Multa lume nu intelege ca e imposibil sa avem cu totii acelasi sistem de valori.
Ei critica folosindu-se de cultura lor (care nu este decat rezultatul interactiunilor cu cei din jur) si nu au nici cel mai mic interes de a intelege cu adevarat ce se intampla.
Critica este un element pozitiv in sine. Mai degraba apreciez un prieten care imi spune in fata ca am gresit ceva, atata timp cat o spune pe un ton calm, chiar daca mai apasat. Sa simt ca gravitatea din vocea lui vine sa raspunda cu gravitatea faptelor mele si nu doar pentru ca poate tipa.
Critica e buna atunci cand celuilalt chiar ii pasa mai mult de tine, decat de greseala ta.
Ori noi traim intr-o societate unde abia asteptam sa aratam cu degetul si prea putin spre deloc sa mergem la omul care a gresit si sa ii explicam parerea noastra, el nefiind obligat sa adere la ea.
Obligatia noastra morala este de a ghida omul ratacit spre unde credem noi ca trebuie sa ajunga ca gandire si fel de a fi.
Daca omul nu adera la filozofia noastra de viata asta inseamna ca ea este automat gresita in ce priveste situatia creata. Asa trebuie sa vedem lucrurile. Indiferent cat de corect ar fi un lucru, daca pentru un om nu e corect, e mai important omul decat idea de corectitudine, asta desigur daca nu intram sub incidenta penala. (cu observatiile de rigoare ca si penalul greseste).

| KristalPop a răspuns:

Multe.

| Resurrection a răspuns:

Momentan nu cred ca as schimba nimic, imi place asa cum sunt(nu ma cred perfect).winking

| LineGuide a răspuns:

Faptul ca uneori incerc sa gandesc orice spun si orice fac.

| blueheart a răspuns:

Sufletul( sa nu-mi mai pese atat de mult de cei din jur si sa ma gandesc si la mine, la ceea ce imi doresc) si impulsivitatea(sa nu mai spun ce gandesc si ce simt).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înfățișarea (totuși, să nu se înțeleagă că am făcut vreo obsesie, nici pe departe), modul de a gândi, mi-aș mai adăuga puțină imaginație, puțină sociabilitate și mai ales, puțin chef de a munci, că sunt o leneșă fără pereche. Odată mi-a fost lene să mănânc pui deoarece nu era dezosat. Eram aproape de faza aia, știi, cu „muieți îș posmagii?".

| anss23 a răspuns:

Poate suna superficial dar in primul rand mi-as schimba aspectul:sunt multe lucruri care nu imi plac cand ma uit in oglinda...sadSi as vrea sa fiu mai deschisa cu lumea din jurul meu, sa-mi fac prieteni mai usor, sa fiu mai sigura pe mine.big grin

| Quasimodo a răspuns:

As schimba lipsa curajului de a actiona.
Faptul ca analizez prea mult, despicand firul in 444 si ca iau greu decizii. Un moment din trecutul meu (unul singur, desi sunt destule care ar merita schimbate), momentul in care ea mi-a spus ca ma iubeste si ca va fi sotia mea, iar eu ar fi trebuit sa urc dimineata in primul tren sa ma duc la ea... crying

| blueheart a răspuns (pentru Quasimodo):

Nu poti trai toata viata cu regrete. Daca e sa fiti impreuna veti fi. Timpul si calitatea sentimentelor voastre va decide acest lucru. happy

| para001 a răspuns:

Nimic

| bogdan1793 a răspuns:

Nimic!

Întrebări similare