Pai caiet de:Romana[dictando],Matematica,Engleza[dictando],Franceza[dictando],Biologie,Geografie,Tehnologie[dictando sau mate],Religie[dictando],Muzica,Istorie[dictando]
Stilou sau Pix
Etichete si Coperti pentru carti si caiete
Pix rosu,verde si albastru:]
Guma, Rigla, Acutitoare
Rucsac si Penar[daca vrei]. Depinde ce faci ori franceza ori germanaoricum la toate sau ai si un caiet de clasa si unul de casa[o sa iti fie mai usor
Bafta in noul an scolar.
Păi...depinde de profesori ce fel de caiete îţi cer.La română, cred că va fi obligatoriu să-ţi iei caiet studenţesc şi la matematică nu cred că va fi obligatoriu.Restul materiilor rămân cu caiete mici ca în clasele 1-4.Cum am spus depinde de profesori.Ei îţi vor spune ce caiete să-ţi iei.Baftă!
Limba romana:caiet teme, caiet studentesc clasa.
Limba engleza:caiet de clasa, caiet de teme.
limba straina a 2-a:caiet de clasa, caiet de teme.
Istorie:caiet de clasa.
Religie:caiet de clasa.
Matematica:Caiet studentesc de clasa, caiet studentesc de teme.
Biologie:caiet de clasa
Geografie:caiet de clasa
educatie muzicala:caiet de clasa.
educatie plastica:un bloc de desen.
educatie tehnologica:un caiet de clasa.
informatica:un caiet de clasa.
Funda?:X
Poti la romana si la mate sa iti iei studentesti romana 6 caiete studentesti/normale gramatica, literatura, comunicare(clasa si teme) si la mate 4 caiete studentesti/normale geometrie si algebra(clasa si teme) restul caiete mici.
Caiete studentesti de romana si de matematica, caiete mici de romana, caiete speciale de biologie, muzica si geografie(astea mi-au trebuit mie in clasa a 5-a)
buna dany :* pai caiete tiar cam trebui : 1 caiet lb romana clasa / 1 caiet lb romana teme / pentru matematica: 2 caiete matematica - algebra ( 1 de teme 1 de clasa) 2 caiete de matematica geometrie ( 1 teme, 1 clasa) / 1 caiet de lb romana pentru istorie /1 caiet de geometrie / 1 de muzica / 1 bloc de desen / 1 caiet de lb romana pentru tehnologie /1 caiet de biologie /si cam atat iubyta sper ca te-am ajutat si multa bft la invatat ^^ pup
Pai uh o sa mai afci in plus in clasa a 5a in afara de orele care leai avut pana acum sh tehnologie la care iti trebuie un caiet de romana. fundita?
Pei depinde cate caiete vrei sa-ti iei de mate si cate de romana de engleza de civica de gegrafie di biologie de muzica
Biologie,geografie,matematica teme/si de clasa,romana teme/si de clasa,istorie,muzica,franceza,engleza, ed tehnologica, fizica de preferat cu patratele adica de matematica si cam atat...
funda?
Alexandru234fhgh întreabă:
Ðewtza_ÐeywtzZa_2000 întreabă: