Pai caiet de:Romana[dictando],Matematica,Engleza[dictando],Franceza[dictando],Biologie,Geografie,Tehnologie[dictando sau mate],Religie[dictando],Muzica,Istorie[dictando]
Stilou sau Pix
Etichete si Coperti pentru carti si caiete
Pix rosu,verde si albastru:]
Guma, Rigla, Acutitoare
Rucsac si Penar[daca vrei]. Depinde ce faci ori franceza ori germanaoricum la toate sau ai si un caiet de clasa si unul de casa[o sa iti fie mai usor
Bafta in noul an scolar.
Pai uh o sa mai afci in plus in clasa a 5a in afara de orele care leai avut pana acum sh tehnologie la care iti trebuie un caiet de romana. fundita?
Caiete studentesti de romana si de matematica, caiete mici de romana, caiete speciale de biologie, muzica si geografie(astea mi-au trebuit mie in clasa a 5-a)
Păi...depinde de profesori ce fel de caiete îţi cer.La română, cred că va fi obligatoriu să-ţi iei caiet studenţesc şi la matematică nu cred că va fi obligatoriu.Restul materiilor rămân cu caiete mici ca în clasele 1-4.Cum am spus depinde de profesori.Ei îţi vor spune ce caiete să-ţi iei.Baftă!
Poti la romana si la mate sa iti iei studentesti romana 6 caiete studentesti/normale gramatica, literatura, comunicare(clasa si teme) si la mate 4 caiete studentesti/normale geometrie si algebra(clasa si teme) restul caiete mici.
Biologie,geografie,matematica teme/si de clasa,romana teme/si de clasa,istorie,muzica,franceza,engleza, ed tehnologica, fizica de preferat cu patratele adica de matematica si cam atat...
funda?
Limba romana:caiet teme, caiet studentesc clasa.
Limba engleza:caiet de clasa, caiet de teme.
limba straina a 2-a:caiet de clasa, caiet de teme.
Istorie:caiet de clasa.
Religie:caiet de clasa.
Matematica:Caiet studentesc de clasa, caiet studentesc de teme.
Biologie:caiet de clasa
Geografie:caiet de clasa
educatie muzicala:caiet de clasa.
educatie plastica:un bloc de desen.
educatie tehnologica:un caiet de clasa.
informatica:un caiet de clasa.
Funda?:X
buna dany :* pai caiete tiar cam trebui : 1 caiet lb romana clasa / 1 caiet lb romana teme / pentru matematica: 2 caiete matematica - algebra ( 1 de teme 1 de clasa) 2 caiete de matematica geometrie ( 1 teme, 1 clasa) / 1 caiet de lb romana pentru istorie /1 caiet de geometrie / 1 de muzica / 1 bloc de desen / 1 caiet de lb romana pentru tehnologie /1 caiet de biologie /si cam atat iubyta sper ca te-am ajutat si multa bft la invatat ^^ pup
Pei depinde cate caiete vrei sa-ti iei de mate si cate de romana de engleza de civica de gegrafie di biologie de muzica
Alexandru234fhgh întreabă:
Ðewtza_ÐeywtzZa_2000 întreabă: