| lauraaaaaaaa33 a întrebat:

Ce calitati apreciati la o fata? vorbind despre personalitate
numai baietii sa raspunda va rog

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Sa nu fie o prefacuta din aceea care pare timida si dupa cand o vezi pe strada vorbeste de iti faci cruce si are un anturaj de vai de el.
Oricum ar fi sa fie sincera in tot ceea ce face si sa nu se schimbe, oricum ar fi.Eu de fel urasc lumea care schimba taberele. Ce inseamna asta sa tii cu cineva in vreo disputa si dupa sa-l abandonezi...
Concluzia este ca trebuie sa fie sincera si sensibila. (Si sa nu fie aroganta.)

Acum un sfat prietenesc de la mine, Yriss.Te-am observat si pot sa-ti spun clar ca degeaba stai pe acest site si intrebi.De ce? Pai este simplu...tu insati esti o persoana independenta, ce nu are incredere prea mare in sine.
Ai incredere, vei gasi tu pe cineva, doar ca baietii din ziua de azi cauta doar ceva concret, ce poate sa fie atins.
Dupa cum a zis si Rayn la intrebarea trecuta...baietii din ziua de azi sunt niste animale.Nu vei gasi pe nimeni printre ei, crede-ma.Se gandesc numai la... si tot felul de prostii.
Ai si tu o impresie mai buna despre tine! Fiecare fata e frumoasa in felul ei asa ca fiecare este apreciata pentru ceva diferit.
De obicei este bine sa fii sensibila,atenta cu cei din jur si foarte optimista si nu zic asta pentru tine (tu oricum am observat ca esti o persoana deosebita cu destule calitati dar care se subapreciaza) ci o zic pentru ca astfel poate reusesti sa-l schimbi si pe acela care o sa te placa. (sa-l schimbi in bine,intrucat in situatia de fata nu ai cum sa te potrivesti cu un astfel de om)
Aroganta o apreciez la unii,atata timp cat esti genial atunci meriti sa fii arogant, dar la fete nu mi se pare Ok. De ce? Pai eu insumi sunt "ciudat" dupa cum zice si Rayn, deci am o oarecare idee despre cum ar trebui sa fie lucrurile pentru un om care a gresit secolul.

Iti explic mai clar acum si cu ocazia asta imi cer scuze daca am fost dur cu tine pana acum.

Vezi tu, suntem in secolul 21, mass-media a adus generatia intr-un loc atat de jos incat este vai de toata lumea.
Fetele (marea majoritate) au ajuns niste prefacute ce se uita numai la corp si bani si isi aleg niste maimute cu ferrari, fara sa fie vreun sentiment.
Baietii ...aici e si mai rau.Stim cu totii ce si cum.De baieti a vorbit Rayn, deci banuiesc ca nu intram in discutie prea mult.Concluzia este ca fetele acestea vor bani si lux in timp ce baietii vor numai sex.Asa a ajuns lumea sa fie...
Deci daca nu ai corp, bani sau altceva...

Gresit!
Vezi tu, pana acum ai privit numai in partea care nu trebuia...Tu tintesti dupa aceste animale ce se uita numai dupa corp, fapt pentru care gresesti un pic.Nu te du la cel care zbiara "vrei sa fii prietena mea?" intrucat el te va arunca precum o carpa folosita.Asa a ajuns lumea!

Adevarat, sunt ciudat, dar nu sunt singurul care gandeste asa...
Rayn a avut perfecta dreptate la fosta intrebare.Baietii chiar sunt animale!
Dar nu toti.

Si acum la intrebarea ta...
Pai: Sincera (in primul rand), Sensibila (nu e frumos sa fii o stanca fara sentimente) si sa nu ii pese de ce cred altii, sa fie independenta de ce aleg ceilalti.
Nu apreciez aroganta, nesimtirea si rautatea.
Cat despre inteligenta...Un pic mai jos decat mine ar fi ok.(Nu as vrea sa ma simt inferior tongue)
Cam atat pentru moment. Sper ca nu te-am jignit!
Bafta!

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Prefer sa fie isteata, frumusica, bun simt si un anume har.

| OldSoul a răspuns:

Sinceritatea.

| SkyPilot a răspuns:

Ma intereseaza in primul rand sa ma iubeasca. Daca nu ma iubeste, poate ea sa aiba toate calitatile din lume.
Inteligenta, culta, deschisa la minte, simpatica si mai ales sa puna pasiune in tot ce face.

| Ineys a răspuns:

Sa fie sincera. Sa nu fie increzuta. Sa nu fie incapatanata. Sa fie inteligenta, creativa, nebunatica, salbatica, animalica. Mrrrawr.rolling on the floor

| Lawliet14 a răspuns:

Eu? Sa fie dragastoasa, sincera, inteleapta, buna la suflet, inteligenta, frumoasa in ochii mei ca sa existe chimie, poate sensibila, destul de optimista sau macar nu vesnic pesimista, sa fie fidela si sa-si doreasca casatorie pe viata si copii, sa nu fie incapatanata si egoista. Sa aiba si simtul umorului, da. Mi-as dori sa fie si spirituala sau sa ajunga candva fara sa o oblig, dar asta e totusi o alegere personala. Imi plac si fetele cochete, cu stil, care poate fi chiar unul de copil. Nu ma refer la cele versate. Sa ma sustina si ea in ceea ce fac. Sunt cateva dintre calitatile cautate, probabil ca mai sunt.

| Green66 a răspuns:

Eu apreciez defectele, mă dedublez, fac un brainstorming și acționez.

| justadream94 a răspuns:

Inteligenta,sineritatea,fara toane, descurcareata, inventiva si foarte increzatoare in sine..ambitioasa si.

| Rainmaker a răspuns:

Buna Yrisss!
Ce-am putea prefera?
Sa fie naturala (nu prefacuta), de gasca, fire vesela, glumeata, sa fie dragastoasa si neaparat tandra.Baietii sunt foarte mamosi.Suficient?

| speedY2 a răspuns:

Sa fie cu capul pe umeri, sa nu repete mereu aceiasi intrebare la nesfarsit, sa nu te sacaie la cap.
Sa ai ce sa vorbesti cu ia nu doar despre ce facem in pat.Sa nu minta si sa iti spuna in fata adevarul ( e mai rau pentru voi daca aflam din alta parte ).A si sa lasa telefonul cu fb sau mai stiu eu ce cand e cu tine ( asta ma enerveaza la maxim )

Întrebări similare