| Momomra a întrebat:

Ce inseamna daca am visat ca sunt posedata? Am visat ca eram in bucatarie cu sora mea si un prieten, si ne prosteam, ea spunea ca trebuie sa fie un spirit prin camera, si am spus eu sa ne jucam tabla OUIJA, si dupa incercam sa apuc ceva in mana, si am simtit o caldura imensa, si simteam cum tremuram si mi se strangea cumva corpul si nu mai aveam contolul lui. Si cumva restul imaginii s-a blurat si dupa am vazut pe fata surorii mele o schimbare, cum ca i se marise gura, i se inegrisera ochii si dupa am simtit de parca as fi lesinat dar atunci m-am trezit din vis.de retinut ca nu sunt genul care sa se uite la filme de groaza si tot ce am descris am simtit pe viu. Si am uitat sa spun ca dupa ce am vazut fata schimbata a surorii mele, o voce ciudata a raspuns cu un,da, si cumva simteam ca eu sunt posedata dar nu inteleg de ce vedeam fata aceea pe sora mea.

6 răspunsuri:
| LightshotPumnalXZXZ a răspuns:

Este un semn grav, trebuie sa te aproprii de credinta, e clar ca Ouija face parte la spiritele rele, nu ignora! Totusi vorbeste cu parintii tai si fa-te credincioasa.Tu si sora ta si prietenul tau va aruncati in lucruri rele, blestemate de catre spiritele rele.Inseamna ca gresesti ceva, fa-te credincioasa si roaga-te,. Oricum, prin cautarea demonului si a spiritelor rele ajungi posedate, ele lucreaza mult prin copii.Vei ajunge posedata si ia aminte de ce spun eu. Daca mai cauti spiritele rele prin astfel de jocuri blestemate, vei fi luata in primire clar de spririte rele pe ljumea cealalta.Esti pe punctul de a fi blastemata si visul tau este un semn de a prevesti viitorul si de a iti demonstra ce iti fac acele jocuri demonice, spune-le la fel si surorii tale si prietenilor tai.Altminteri,viata ta devine un iad,si vei fi luata in primire de demoni pe lumea cealalta,oricum spiritele rele se instaleaza doar in oamenii fara pic de credinta. Tine minte cand cauti acele jocuri,din joaca,bineinteles, il cauti pe necuratul.El te atrage si te ispiteste prin asemenea jocuri si prin a face chestiii care iti plac si sunt rele.Ia aminte la ce ti-am sous, ca daca nu iei aminte, ajungi cum am spus. Daca vrei sa te ajut, ia aminte.

| Momomra explică:

Pai nu m-am jucat niciodata astfel de jocuri, si nu imi plac filemele de groaza. Credincioasa sunt.

| raMLesS a răspuns:

Ai patit asta pentru ca visai, imaginatia iti joaca feste.
Nu inseamna nimic, a fost un simplu cosmar, toata lumea are asa ceva.
Visele nu trebuie luate in serios pentru ca sunt creatiile mintii tale, nu reflecta realitatea.
Nu lua in seama comentariul lui LightshotPumnalXZXZ pentru ca habar n-are pe ce planeta traieste, nici macar in biblie nu scrie ce spune el, astea sunt lucruri nascocite de el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Despre vise sunt multe teorii.
A mea, simplă este că, în timpul nopții suntem decuplați de la simțuri. Există un soft în creier care este ecranul conștiinței. Mai exact este o scenă 3D, dar pentru simplitate să îi spunen ecran.
În timpul zilei pe acel ecran, cu ajutorui lui vezi și trăiești tot.
În somnul cu vise, se activează pe ecran videoclupuri produse de tine. Acum, în plus ai introdus în vis credința ta în demoni, care te pot poseda. Acesta a fost un coșmar. Și groaza are un soft al ei în creier. În timpul zilei produce anxietate, în timpul nopții, coșmar, deci un videoclip de groază. Astfel un soft a creat fața sorei, iar alt soft, al groazei a deformat-o.
Nu putem deosebi visele de realitate decât după trezire. Ni le amintim căci orice trăit pe ecranul cunoșțiiinței, este însoțit de emoții, care crează memorii. Și evenimentele zilei au semnificații, mai mult sau mai puțin importante. Cele ale viselor, au semnificație pentru viața internă a creierului. Dar fiindcă le-am trăit ca și cum ar fi avut loc în realitate, noi încercăm să le găsim semnificații după ce ne-an trezit, corelații cu viața după trezire. Uneori au, alteori nu, sunt doar videoclipuri vizionate.

| Momomra explică (pentru sadrian46):

Multumesc de raspuns

| Heraclit a răspuns:

Nu inseamna nimic si va rog eu, oameni buni, nu mai dati importanta asa mare viselor ca va amagiti singuri. Visele sunt intamplatoare si reprezinta gandurile tale. Atat.