| AllexXtreme a întrebat:

am si eu o intrebare, am folosit tabla ouija si noaptea aud zgomote mereu si tot vorbeste in soapta un barbat, mi-e frica sa mai la wc, am si visat urat m-am trezit si deodata parca vedeam pe cineva in tocul usii si am pus mana pe telefon si l-am prins repede eram transpirat tot.
Daca se pricepe cineva sa imi zica cum sa scot entitatea din casa?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Entitatea nu este în casă este în minte. De ce?
Te distrezi cu filme de groază.
Citez din tine.
=====
Cauți și probabil vizionezi filme de groază, ca distracție.
Așa cum spui, Dar groaza adevărată! Sa mă sperie sa nu pot dormii!
vreau cateva filme de groaza! Fara wrong turn, emily rose, cu vampiri as vrea sa ma sperii foarte tare.
as vrea sa imi spuneti si mie niste filme de groaza cu spitale, cu morga numai de genul asta. Stiam eu un film cu morga in care se trezeste un criminal si ii omoara pe toti, nu mai stiu cum se numeste.
=====
Astfel îți populezi mintea cu bâțul și spasmosul.
Ca să redobândești controlul asupra minții tale.
Dacă ești credincios roagă-te regulat câte 15 minute dimineața la prânz și seara.
Dacă nu, meditație. Dacă ești bucureștean te îndrum unde să mergi să înveți.

| AllexXtreme explică (pentru sadrian46):

Cred ca aveti dreptate, tabla aceea am cumparat.o de pe olx, dar ce vad noaptea parca este adevarat, altii spun ca este adevarat nu stiu ce sa mai cred, poate mintea mea se joaca cu mine de la atatea filme horror...

| sadrian46 a răspuns (pentru AllexXtreme):

Parcă este adevărat. Ai spus bine, parcă. Se numesc halucinații. Unele sunt viziuni, ceva diferit. Tu te-ai jucat cu mintea, acum se joacă ea cu tine.

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cât de curând? Dacă tot sperii omul cu moartea, poți să precizezi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă peste o săptămână TigrulRâu dispare de pe TPU, anunț Diicotul și te arăt cu degetul.

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatik a răspuns (pentru sadrian46):

Nu uita de serei ca sa il localizezewinking
hai mai domn adrian, pustii acestia sunt fumati
ei cred ce vad in filmele de groaza
pai daca era asa inseamna ca oricine te suna cu numar ascuns poate fi ucigasul din filmul Scream ala imbracat ca moartea laughing

| sadrian46 a răspuns (pentru Simpatik):

Se întâmplă în romane dar și în realitate. Primitivii sunt astfel condamnați la moart prin magie voodoo. Citiți nuvela Honolulu de Somerset Maugham, acolo este relatat un caz. Se cunosc cazuri moderne de sinucideri la minori, provocate prin hărțuire pe rețelele de socializare. Nu este recomandat să te joci cu cuvinte grele, din cauza aceasta. Am vizionat relatarea unui asemenea caz pe un canal TV care se ocupă de crime. No kidding. Puștii sunt poate fumați dar vulnerabili. Asta se practică și la nivele mai înalte. Îmi amintesc de atmosfera din București dinainte de revoluție. Se aranjase așa ca oamenii simpli să îl urască pe Ceauseșcu și să nu intervină nici unul să îl scape.

| LaTerreur a răspuns (pentru sadrian46):

"Asta se practică și la nivele mai înalte. Îmi amintesc de atmosfera din București dinainte de revoluție. Se aranjase așa ca oamenii simpli să îl urască pe Ceauseșcu și să nu intervină nici unul să îl scape."

Care era atmosfera din Bucuresti inainte de Revolutie? Cum i-au facut pe oameni sa-l urasca pe Ceausescu? E interesant ce spui acolo. As vrea sa aflu mai multe. Multumesc.

| sadrian46 a răspuns (pentru LaTerreur):

Lucram la o filială locală a unei fabrici din București. Mergeam destul de des cu actele contabile la semnat, ca să ne putem încasa salariile, Stăteam acolo în fabrică prin birouri cam 2-3 zile cu treburi și vorbeam cu doamnele, care povesteau.
Frigiderul e gol, nu se găsește nimic de vânzare în magazine. ( Directorul avea ceva relații și aducea uneori unt sau ceva mezeluri la bufetul de incintă). Dimneața mă scol și nu am ce să pun pe sanviș copilului la școală. Vin acasă, dacă e coadă la alimentara din cartier, mă așez la coadă, poate prind ceva de mâncare, ouă sau altceva, poate nu. Sosesc acasă, nu am gaz la aragaz să încălzesc mâncarea la copii. Se întrerupe și trebuie să prind orele când este. Nu am apă caldă să spăl copii și să le spăl hainele decât câteva ore pe săptămână. Se dă puțină căldură la calorifere apoi se închide. Spre dimineață e aproape frig în casă. Suntem toți răciți în familie din cauza asta. ( Se știa că Ceaușescu e de vină, căci spusese cu voce tare, să mai punem o flanelă pe noi dacă ne este frig).
La Expo când e târg internațional se vede că producem pentru export roți de brânză cât roata carului, salam de sibiu, etc. Asta spuneau gospodinele. Și toată lumea știa că Ceaușescu comandă asta și că Ceaușescu e de vină. Și toată lumea era revoltată pe el.
Era în iarna când a căzut. Eram pe la ora 3 într-un birou împărțit în două printr-un perete din PFL, dar nu până sus, ci cam de 2 metri, astfel se auzea într-o parte ce se vorbea în cealaltă, doar că oferea o oarecare separare ca să nu se deranjeze prea tare când lucrează la hârtii. Nu erau PC-uri atunci. Am observat că pe la ora 15, cam cu o jumătate de oră înainte de terminarea programului, tensiunea datorită oboselii îi făcea colegi irascibili și izbucneau mici conflicte verbale ca să se descarce. Strigau unii la alții câteva minute și se potoleau. Aveam faima că ghicesc viiitorul, un hobby al meu. Și într-o zi pe la ora 15 eram într-un asemenea birou și mă distram cu asta cu voce tare. Diverse, ca relaxare. La un moment dat am fost întrebat cu voce tare, cât mai rămâne Ceaușescu la putere. Ar fi trebuit să tac, dar așa mi-a venit, am spus un an foarte îndepărtat. ceva de genul, vă îngroapă pe toți, doar apoi. Ceea ce spuneam eu s-a auzit de ambele părți ale peretelui despărțitor din PFL. Nici nu am terminat bine prognoza mea, care sugera, nu avem nici scăpare, că dincolo de perete, unde erau cam 20 de colegi a izvbucnit un cor de înjurături și blesteme care a durat câteva minute bune, care am interpretat eu că se adresau lui Ceaușescu. și perspectivei sugerate de mine, că ne va conduce la infinit. De aceea cred că nu ar fi făcut, oamenii de rând, nimic care ar fi putut să îl salveze.

| LaTerreur a răspuns (pentru sadrian46):

Pai si chestia asta era 'aranjata'? Oamenii il urau pur si simplu pentru ca aveau lipsuri, asta inteleg eu. Dar tu din afirmatia ta m-ai facut sa cred ca era vreo conspiratie la mijloc. Deci totul e clar sau nu?

| sadrian46 a răspuns (pentru LaTerreur):

Era aranjată indirect. Am aflat pe surse, că el a fost încurajat de cei din jur, să își facă și să accepte cultul personalității. Asta am aflat din 1980 încă. Se va spune că el le conduce și le dirijează pe toate. El este vinovat de tot ce ni se întâmplă de soarta noastră. Asta de când a vizitat Coreea de Nord șio i-a plăcut ce a văzut acolo, adorarea conducătorului. Tot ce făcea, erau în jurul lui, consilieri care îl încurajau, îl ațâțau să facă rele, de exemplu desființarea satelor. și altele care declanșau ură. Am cunoscut pe atunci un cineva, nu spun cine, care a fost la el oficial să raporteze o nemulțumire a unui grup de persoane din care urma să iasă ceva nasol, gen sabotaj. A fost dat afară, fără să asculte până la capăt, întrebând.
- Nu vă place regimul?
După un timp, combinatul a sărit în aer.
L-a mai contrazis un director de la I.M. Mârșa Sibiu. S-a întors acasă împachetat în sicriu de cositor. Așa că conpirația a fost din încurajarea care a primit-o de la cei din jur, pentru toate măsiurile antipopuilare care le lua, și din a-i ascunde adevărata stare de spirit a populației. Astfel când se făcea o anchetă, a unor dizidenți, vezi revolta de la Brașov din 1987, unde s-a strigat jos Ceaușescu, asta nu a ajuns până la el, căci din anchetă au fost scoase, nu au fost notate acestea. Erau niște huligani, atât a aflat. De aceea tot ce știa el este că revoluționarii în 89 sunt niște huligani care sparg vitrine. Astfel conspirația a constat în ascunderea realității față de el. Aveau lipsuri, dar el așa știa că toți sunt fericiți, la congres toți bat din palme, când vizitează o intreprindere toți sunt bucuroși că se întâlnesc cu el, etc. De aceea a fost așa de șocat că de o dată toată lumea a început să îl urască brusc. Nu mai înțelegea nimic. Doar că niște dușmani din afară vor să distrugă țara. A fost conspirația tăcerii, și ascunderii adevăratei realități. A mai fost apoi cineva de sub el condamnat așa cum ar fi meritat? Nimeni. El era vinovat de toate. Asta a fost aranjamentul, chestia aranjată.

| LaTerreur a răspuns (pentru sadrian46):

Da, uite detaliile astea nu le-am stiut.