Mie imi place romana.insa sora mea spune ca e mai complicata romana fiindca nu tot timpul poti ghici ce trebuie sa exprimi sau starea, ma rog, nu imi place matematica fiindca nu o pot intelege si nu sunt eu pentru ea
dintr-o parte e usoara fiindca inveti formulele si le aplici de fiecare data si atit...anyway
Depinde in ce cls eshy frate... eu sunt in a 7-a si imi bag ceva in ea de mate... bine ca trec clasa:XX deci in concluzie romana
Buna!
Mie imi place mai mult romana deoarece ma pricep mai bine la romana decat la matematica. Dar, depinde si de profesor. In cls a V-a si a VI-a eram foarte buna la matematica, imi placea si aveam o profesoara foarte buna, care stia sa ne explice mai clar. In clasa a VIIa si a VIII-a, am avut un profesor care nu ne explica mai nimic, ne dadea la teze exercitii pe care nu le-am mai facut etc, si asa am inceput sa urasc matematica si nici nu ma mai pricep atat de bine. Asa ca, romana este pe primul loc la mine![]()
Acum, fiecare cu parerea lui.
Omg! Eu prefer romana de 1000 de ori mai mult decat mate. Mie mi se pare si mai simpla si mai frumoasa.Si @Al3x zice bine:Eu sunt tot a 7-a, dar am inceput sa urasc mate de prin cls. a 2-a
. Serios, mate mi se pare prea...nu stiu...prea rece si dura. La romana iti dezvolti cultura si in primul rand creativitatea. In plus, nu-mi place sa tocesc ca la mate cu formule bla bla. La romana poti sa scapi mai usor de o argumentare daca folosesti niste cuvinte frumoase![]()
Dar ma rog, gusturile nu se dicuta.