Cu siguranta exista ![]()
Nu agreez felul lor de viata dar eu o iau ca pe o distractie ceea ce fac ele.
Important este ca sunt destul de inteligente incat sa se opreasca atunci cand e cazul
Nu cred ca le putem numi C***e daca face doar asta, cand intretine relatii sexuale, atunci sunt!
Cu siguranta exista fete virgine, dar rasa lor este pe cale de disparitie gratie modei. In conceptia lor este o rusine sa fi virgina. Dimpotriva, e un lucru rar cu care te poti mandrii.
Dar ce-i cu vocabularul tau, nu puteai sa-ti exprimi dorintele intr-un mod mai placut?
Sunt sigur ca da!
O femeie se considera a fi parasuta atunci cand trece cam des prin paturile barbatilor. Poate femeie pe care o prezinti tu este in cautarea jumatatii, doreste sa incerce cat mai mult si este o fire mai rebela. Ce, asta inseamna ca este parasuta? Stie sa puna punctul, barbatii au o impresie buna despre ea, deci totul e ok.
Sa stii ca, corpul uman de sex feminin nu are numai o gaura
Deci poti fii si curva, si virgina.
Asta ca sa fiu nesimtita.
Iar descrierea pe care ai facut-o de mai sus nu se incadreaza in cadrul curvasaraiei deloc.
Ok.asta vroiam sa stiu
nici eu nu cred asta dar vroiam sa stiu ce parere are lumea de astfel de persoane![]()
totusi puteti sa va dati cu parerea mai multi si nu numai fete(in afara de parintele)si baieti