1) Iti prinzi picioarele de tocul usii, stai cu capul in jos cu greutati in maini. Facand zilnic chestia asta, te vei lungi;
2) Exista niste operatii de lungire a oaselor prin taierea lor, si prinderea in niste suruburi;
3) Te duci la un muzeu medieval unde exista aparate de tortura: exista un astfel de aparat pentru intindere;
4) Iti injectezi Hidrogen sub pielea capului: in felul asta va aparea o forta care te va "trage" de cap in sus;
5) Te duci intr-o tara in care se mai practica pedepsirea vinovatului prin legarea fiecarui membru de un cal;
6) Incerci sa te stracori printr-o gaura foarte ingusta: vei iesi mai lunga si mai subtire (vezi Tom si Jerry);
7) Ai putea sa te si spanzuri, dar e cam riscant...
8)te conformezi!
Nu iti fa griji. deocamdata esti in crestere. dar daca totusi vrei, sa stii ca inotul este foarte bun pentru a te inalta si pentru organism, de asemenea si baschetul.
Pai bea oua de prepelite un var de al meu a baut si era cel mai mik din kls si acum e la basket
Eh. si eu sunt cea mai mica din clasa. dar nu ma plang
)
Chiar imi place sa mi se zica Piticot
In scoala generala eram cea mai inalta...pentru ca faceam si fac in continuare sport de performanta, dar stiu ca aveam un baiat in clasa de 1, 40...si nu se plangea
era chiar cel mai haios din clasa
multumeste-te asa cum esti, eventual, apuca-te de un sport
bafta:*
Pfff...Eu la 14 ani aveam exact inaltimea ta 1, 63-1, 65 iar acum la 22 de ani cati am acum, am 1, 83 m descaltat
Cam de pe la 15 ani am inceput sa cresc cu cate 1 cm la o luna doua...si m-am oprit cam pe la 17-18 ani. Deci nu dispera, vine si vremea ta! Ai rabdare
Eventual apucate de basket
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Shakira_8112 întreabă:
anonim_4396 întreabă: