Dupa cum se spune: " Ce nu te omoara te face mai puternic ". Cu totii am trecut prin asa ceva, am crezut ca nu vom mai putea continua, nu mai are rost sa continuam si nu mai avem pentru ce, insa, o persoana m-a facut sa gandesc altfel. Gandeste-te si lupta pentru persoanele care tin la tine, care te iubesc, care desi uneori nu-si arata iubirea fata de tine, te-au crescut, te-au educat, au luptat si au muncit pentru tine. Poate ca pentru lume esti doar o persoana, dar pentru o anumita persoana, esti lumea intreaga. Pe acea persoana n-ai voie s-o dezamagesti, ea crede in tine si va crede in continuare. Te va sustine si cand vei simti ca te prabusesti, va veni la tine, iti va intinde o mana si te va readuce pe drumul cel bun. Nu uita, niciodata nu e sfarsitul, poate astazi cazi, dar maine te vei ridica si vei fii mai puternic/a, vei avea incredere in tine si in dragostea celor din jurul tau.
Un citat care pe mine m-a impresionat:
" Cand simti ca viata nu are niciun rost, gandeste-te la cei care mai au doar o zi de trait. "
Gandeste-te bine!
Intotdeauna cand zici ca nu mai poti, vei mai putea inca mult timp.Probata treaba
Fa-ti prieteni noi sau ia legatura cu cei de care timpul te-a indepartat. O sa vezi ca totul va fi bine
Off. am trecut si eu prin momente din astea, crede'ma.Este foarte dificil mai ales cand nu ai pe nimeni langa tine si simti nevoia sa vorbesti cu cineva " si sa plangi pe umarul lui"... din toata suferinta asta o sa inveti ca poti sa treci peste tot chiar si atunci cand iti vine sa tipi "nu mai pot", si o sa devii mai puternica.In ziua de azi, lumea este foarte perversa.Incearca sa iti faci o prietena care merita, stie sa te aprecieza si sa te asculte, sa fie alaturi de tine indiferent de ora sau zi. Sper ca ti'a fost de ajutor sfatul meu. pup