| Laurretta a întrebat:

Ce preferati un\o baiat\fata cuminte (la locul lui\ei) sau mai vababont\a,"smecher\a"?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna searahappy in ziua de azi daca nu ai si un pic de "jmecherie" nu faci fata situatie, ori esti luat de fraier/a, asa ca trebuie sa fii desteapta mereu, si prostuta cand trebuiewinkingsmuge valabil si pentru baietismugsmug

9 răspunsuri:
| Ralucaaaaaaa a răspuns:

Niciodata nu am putut raspunde la intrebarea asta. Este ceva gen "amandoua combinate cu nici una " Daca cel cuminte ma plictiseste in scurt timp, cel smecher devine pervers. Deci undeva la mijloc.Sa stie cand sa fie cuminte si cand sa se dea smecher.

| dodo1530 a răspuns:

Pai nici prea prea nici foarte foarte... adica sa arate ca un fel de smecher sa zicem dar sa nu fie nesimtit si restu...sa fie la mijloc.Desi nu prea se mai gaseste asa ceva in vremea de azi, iar la fete e valabil acelasi lucru.pPa

| NedelcuRemus a răspuns:

Cuminte.(dar si smecher)Bafta!

| mgtow a răspuns:

Eu ma multumesc singur asa am pace in orice moment si nu duc grija nimanui.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Prefer un băiat la locul lui. Niciodată nu m-a impresionat un caracter şmecher, care caută numai să se dea mare şi să pară cool. Părerea mea.

| TeenWolf a răspuns:

Nustiu, eu prefer o fata cuminte si nu chiar... :d

| Nymphetamine a răspuns:

Baiat cuminte.Nu papagal da-la de se crede smecher si mare vagabond pentru ca sunt penibili.

| Infernia a răspuns:

Smecher, dar sa fie un smecher desteptwinking

| kRedhead a răspuns:

Uuh. Păăi combinaţie dintre cele două. Deşi, eu m-am cam obişnuit cu şmecheraşii şi cam pe ăştia îi agreez mai mult.