Profesor.Nu ca mi-ar placea copii in mod deosebit, ci faptul ca le pot influienta modul de a gandi
Nu pot zice ca imi place.Am multi colegi dubiosi care`mi strica toata ziua. Dar cu invatatura nu ma cert. Cred ca asi deveni criminalista, critic literar, editor la o revista, judecatoare, etc.Am multe meserii din care sa aleg si nu ma pot hotari
Eu vreau sa-mi deschid o mica afacere.
Materiile care imi plac: romana, negociere in afaceri, finantarea afacerii, turism, economia aplicata si geografia.
Mi-ar place avocat si intentionez sa studiez Facultatea de Drept.Materii preferate:romana, engleza, matematica, istorie, biologie. ed. tehnologica, desenul.
La scoala imi plac mai multe materii, de fapt cam toate in afara de matematica si chimie. Probabil o sa fac medicina sau ceva in domeniul cercetarii.
Si eu cred ca ma voi face ceva in domeniul medicinii
materii pref: biologie, geografie, franceza
cea mai detestata engleza si un pic mate
La scoala imi plac multe materii:geometria, engleza, fizica, romana, chimia![]()
Urasc franceza si uneori desenul, pentru ca am ajuns sa scriem pagini buunee.si e ft greu sa iei note bune.
Cat despre meserie...nu stiu...de multe ori as bate pe cineva pentru o chitara sau pentru pian:X:X.alteori as sta in cap pentru o carte buna, in miezul noptii, sub cerul instelat.
Cu toate astea, daca nu reusesc sa fac ceva cu muzica, ma voi face stomatolog![]()
tie ce obiecte scolare iti plac? si ce profesie ai vrea sa ai?
Mie mi-ar placea sa devin detectiv criminalist si sa lucrez in strainatate.de exemplu in Statele Unite:Xsi cel mai mult imi place engleza in mod special dar imi place sa invat si alte limbi straine si alta materie biologia
anonim_4396 întreabă: