| Mwhahahaa a întrebat:

Ce sa fac ca sa ma i-a somnul mai repedesad?! Imi i-a 1 ora pana ma culcsad...As vrea sa dureze mai putSin`hee hee...Merci :*

22 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bea o cana cu ceai de tei sau cu lapte. O sa te prinda imediat somnul happySau poti sa faci si un dus inainte.winking
Noapte buna!big grin

| Antrax a răspuns:

Mult sport inainte de culcare si o cana cu lapte fierbine.

| lolly_3072 a răspuns:

Incearca sa te obosesti mult pe parcursul zilei, sa faci tot felul de chestii, mult sport cum zice si lonelyshadow si succes.:*:*

| Mwhahahaa explică:

@alee...am incercat cu oitSe` oh go on
Dar nu mi-a iesitsad

| ViVi a răspuns:

Daca te duci toata ziua pe afara si faci sport sau plimbari...
sau iti ocupi timpu cu lucruri ce te obosesc.
seara esti franta si dormi cu siguranta

| Mya a răspuns:

Trezeste-te de dimineata... yawn si mie imi lua 1-2 h sa adorm, dar de o saptamana, de cand ma trezesc foarte devreme, adorm instantaneu de cand pun capul pe perna!hee hee

| kitty_8919 a răspuns:

Si eu trec prin situatia ta am incercat si cu sportul dar chiar nu a functionat, nu stiu ce sa iti recomand

| alle_1861 a răspuns:

Incearca sa numeri oi, sau imagineaza-ti ceva frumos.

| daddy a răspuns:

Incearca sa faci un dus inainte de culcare, sa bei un ceai, sa pui muzica ambientala sau sa citesti o carte ( asta mereu tine la mine ) happy

| mariamaya08 a răspuns:

Bea o cana cu lapte!

| pissicutzzamik a răspuns:

Pai dahee hee
danseaza...alearga...fa cevahee hee

| stefania_1130 a răspuns:

Am citit si eu odata despre subiectul asta, ce am retinut mai important sau ce mi-a atras atentia a fost ca esti predispus mai repede la diabet daca dormi foarte putin timp.
Oricum daca dormi 6 ore si te simti OK nu e nicio problema. eu de exemplu aseara am dormit 4 ore, in ultima saptamana. am dormit doar vreo 5-6 ore pe seara.

| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

Daca esti fata ceaiul de tei este foarte bun... daca esti baiat evita-l!laughing
Dar tu esti fata si nu trebuie sa-ti faci probleme...Somn usor!

| noescape a răspuns:

Bea foarte mult alcoolhappy.garantez ca asta tine mereu mereulaughing.glumeschappy. fa miscarehappyhf

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vin sa te pun pe picioare? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Un ceai de tei călduț, o cană cu lapte dulce îți sunt de folos pentru a dormi mai repede și mai bine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti urmarii un film, poate asa te ia somnulwinking.
Nu are sens sa stai in pat si sa speri ca o sa adormi in secunda doiwinking.
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te rogi la dumnezeu cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te gandesti la lucrurile frumoase pe ncare le'ai petrecut pana acum si o sa e ia somnul gandindute la ele...succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema, ziua daca dorm ma ia somnu instantanu seara parca imi vine sa ma imbrac si sa ies afara nu ma ia somnu pana la 1-2 ma ia spre dimineata si la 7 ma trezesc e al dracu de naspa...

| Calestru a răspuns:

Nu stiu dc dar și eu am probleme cu somnul, adorm pe la 3 dimineața, în schimb mă trezesc tarziu

| mykydutza a răspuns:

Am si eu aceeasi problema uite cat e ceasul(1:40) si mie nu mi-e somn...am incercat sa ma trezesc si devreme si aceeasi problema ...alte solutii mai aveti?