Bea o cana cu ceai de tei sau cu lapte. O sa te prinda imediat somnul Sau poti sa faci si un dus inainte.
Noapte buna!
Incearca sa te obosesti mult pe parcursul zilei, sa faci tot felul de chestii, mult sport cum zice si lonelyshadow si succes.:*:*
Daca te duci toata ziua pe afara si faci sport sau plimbari...
sau iti ocupi timpu cu lucruri ce te obosesc.
seara esti franta si dormi cu siguranta
Trezeste-te de dimineata... si mie imi lua 1-2 h sa adorm, dar de o saptamana, de cand ma trezesc foarte devreme, adorm instantaneu de cand pun capul pe perna!
Si eu trec prin situatia ta am incercat si cu sportul dar chiar nu a functionat, nu stiu ce sa iti recomand
Incearca sa faci un dus inainte de culcare, sa bei un ceai, sa pui muzica ambientala sau sa citesti o carte ( asta mereu tine la mine )
Am citit si eu odata despre subiectul asta, ce am retinut mai important sau ce mi-a atras atentia a fost ca esti predispus mai repede la diabet daca dormi foarte putin timp.
Oricum daca dormi 6 ore si te simti OK nu e nicio problema. eu de exemplu aseara am dormit 4 ore, in ultima saptamana. am dormit doar vreo 5-6 ore pe seara.
Daca esti fata ceaiul de tei este foarte bun... daca esti baiat evita-l!
Dar tu esti fata si nu trebuie sa-ti faci probleme...Somn usor!
Bea foarte mult alcool.garantez ca asta tine mereu mereu
.glumesc
. fa miscare
hf
Nu stiu dc dar și eu am probleme cu somnul, adorm pe la 3 dimineața, în schimb mă trezesc tarziu
Am si eu aceeasi problema uite cat e ceasul(1:40) si mie nu mi-e somn...am incercat sa ma trezesc si devreme si aceeasi problema ...alte solutii mai aveti?