| Unlucky a întrebat:

Ce sa faci atunci cand colegii isi bat joc de mine fara nici un motiv? Sunt clasa a9a si la inceput ma intelegeam cu toti bine dar pana cand o colega s-a luat de mine ( e mai cocalara ) degeaba, iar acum mai toti incep sa isi bata joc de mine, sa imi de-a porecle, sa ma barfeasca... Cum pot sa opresc asta? Sincer doare, foarte tare, am incercat sa ii ignor dar ei nu inceteaza, continua..chiar au inceput sa ma traga si de par, de haine, fara nici un motiv. Ce sa fac?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le permite asta.Prinde atitudine şi nu te lăsa călcat, ă în picioare.
Nu are rost să pui la suflet bârfele unor persoane care nici măcar nu te cunosc.Trebuie să te afecteze vorbele de rău care vin din partea persoanelor apropiate, care ţin la tine şi îţi vor binele.Restul,trebuie să treacă pe lângă urechea ta şi să fie egal cu 0.
Deci..prinde atitudine, zâmbeşte când eşti bârfit, ă, bagă-te în vorbă cu ei şi vezi cum se opresc.
Viaţa e dură şi chestiile de genul sunt foarte minore, crede-mă.
Capul sus happy.
Nu te lăsa afectat, ă.

Succes!

| Hieer a răspuns:

Pai spune-le si tu vreo doua. Si fa-i o data de ras. ai sa vezi ca nu o sa se mai lege de tine. happy

| Unlucky explică (pentru Hieer):

Cum? straight face...

| Hieer a răspuns (pentru Unlucky):

Pai atunci cand vine la tine si te ia la misto. Zile si tu ceva, fii aroganta, (chiar daca tu nu esti asa), dar macar pentru 5 min, fii asa in acel moment. big grin

| Unlucky explică (pentru Hieer):

Faza e ca atunci cand le zic si eu cate ceva, incep sa rada ca prostii.straight face si fac si mai rau

| Hieer a răspuns (pentru Unlucky):

...cand incep sa rada tu pleacahappy

| mickidutza a răspuns:

Pai loveste-i, injura-i si eventual spune-i dirigintelui. fa ce fac si ei, adiva daca te trag de par, tu da-le un pumn. eu asa fac si nimeni nimeni nu se leaga de mine. eu sunt in a10a. nu incerca sa ii ignori pentru ca vor face mai rau. razbuna-te.

| iolistef a răspuns:

Se spune ca ignorarea doare cel mai tare si ca in final te vor lasa in pace, insa asa e doar in carti. Aici depinde cu cine ai de-a face. Poti sa faci ca ei, dar daca lucrurile degenereaza si ai nevoie de suportul adultilor, nu te va ajuta prea mult. Nu e nicio rusine sa vorbesti liber cu parinti sau cu profesori deoarece se intampla cu adevarat tragedii incepute asa simplu si inocent. Succes si fii tare!