|

Ce suplimente as putea lua pentru a ma ingrasa?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună.
Ai putea să încerci nişte vitamine, dar cel mai sigur şi recomandarea mea ar fi să consumi mese regulate, cât mai multe, bogate în grăsimi şi proteine. Ai putea să mănânci cât mai mult şi dacă se poate mâncare gătită. Nu recomand, tratamente farmaceutice şi nici nu cred că există aşa ceva.
Sper să te fi ajutat răspunsul meu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atentie!

In dorinta ta de a te ingrasa e posibil sa vrei sa mananci mult si astfel vei umple stomacul la fiecare masa, lucru care iti poate cauza probleme de digestie
Totodata vei tinde sa mananci grasimi multe dar asta foarte periculos.
Sa nu te trezesti cu polipi pe colon sau cu alte boli. Carnea e foarte nociva daca o mananci in exces sau prajita.
Grasimea oxidata inseamna boala!
Deci spune "Nu" cartofilor prajiti sau carnii prajite

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multivitamine de calitate și făcut surplus caloric adică mâncat mai mult caloric decât e necesar.De exemplu incearca sa mănânci alimente bogate caloric(carne,dulciuri,prajituri, lactate, cartofi, pizzqma, hamburgeretc)Dar sa nu exagerezi cu nimic în special cu zaharul. Daca mănânci alimente bogate caloric și sări peste 1500-2000 de calorii zilnic te vei ingrasa cu siguranță.Nu trebuie să mănânci mult cât trebuie să mănânci alimente bogate in calorii..Incearca Alive! (Mutivitamine) sau Vitamax.Dar mai bine ai lua vitaminele B, adică un complex de B-uri pentru că susțin ingrasarea pe lângă alte beneficii pe care le are.Stress Management B Complex de exemplu, recomand de la Calivita(e complex de B)Totuși tine minte sa iei un singur supliment alimentar, nu mai multe.Eu as zice că complexul d b-uri și dacă nu merge încerci cu multivitanine(Alive!(de la Secom) sau Vitamax)
Sănătate și succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează