olitia, nota la purtare, directorul si parinti lui.Cum pot scapa de aceasta frica cum pot sa imi recapat demnitatea? Sunt de asemenea o gramada de colegi care exagereaza ce s-a intamplat spunand la alte fete si baieti ca eu l-am luat la bataie ca nici macar nu puteam sa il ating cica ca m-am pus in genunchisi l-am rugat sa nu dea. Alti spun ca m-a bagat in spital si toate aceste minciuni si exagerari ma enerveaza la culme multi vorbesc fara sa stie ce s-a intamplat daca el nu ar fi fugit asta nu s-ar intampla. Deci ce pentru sa fac sa imi recapat increderea demnitatea si sa dovedesc lumi ca nu este asa cu se spune?
olitia, nota la purtare, directorul si parinti lui.Cum pot scapa de aceasta frica cum pot sa imi recapat demnitatea? Sunt de asemenea o gramada de colegi care exagereaza ce s-a intamplat spunand la alte fete si baieti ca eu l-am luat la bataie ca nici macar nu puteam sa il ating cica ca m-am pus in genunchisi l-am rugat sa nu dea. Alti spun ca m-a bagat in spital si toate aceste minciuni si exagerari ma enerveaza la culme multi vorbesc fara sa stie ce s-a intamplat daca el nu ar fi fugit asta nu s-ar intampla. Deci ce pentru sa fac sa imi recapat increderea demnitatea si sa dovedesc lumi ca nu este asa cu se spune?					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ce vrei tu sa demonstrezi unor fraieri? Daca iti era cineva prieten adevarat la scoala nu radeau de tine ca te-a batut ala. De gagica-ta ce sa zic? Ca te-a lasat pentru ala? as spune ca e tarfa dar mnah...Tu tine capul sus nu te lasa doborat de astia care rad de tine care probabil la randul lor is batuti cu lopata de spate de ma-sa si ta-su' dar mnah pe ei ii mananca in c*r de ce faci tu.Cat despre asta de zici ca are 6 ani de box da-l in *** mea ca nu merita, in cazul in care se mai ia de tine mergi direct la politie sa vezi ce se calmeaza.