Cel mai bine este sa ii spui mamei tale, de alfat tot va afla, si daca nu mai iei premiul 1 nu este o tragedie si eu sunt clasa a 6a si nu ma astept sa mai i-au premiul 1( pana acum am luat doar 1) din cauza notelor mici de la sfarsitul semestrului
Mama ta va afla de note si este mai bine sa afle de la tine decat de la alt cineva( un profesor, un coleg) spune-i sa iti pare rau si ca vei incerca sa iti remediezi nota
succes!
Buna Miha,
1) Nu mai fi deprimata si lasa prostiile alea cu "vreau sa ma arunc de la etaj, vreau sa mor"etc nu mai spune asa ceva...
2) Incearca sa fii calma si spune-i mamei tale sau tatalui despre notele tale.Cu siguranta vor intelege pentru ca nu sunt niste animale suntem toti fiinte umane si pe deasupra si ei au trecut prin asa ceva la randul lor. Niciodata sa nu-ti fie frica sa le spui parintilor de o problema.
3) Daca te intreaba de ce le-ai ascuns nota/notele pana acum poti sa le spui ca ai incercat sa le indrepti si aveai de gand sa ii spui cat de curand si roaga sa nu se supere ca iti vei repara notele si vei invata mai bine data viitoare la aceea/acele materii.
Succes
Sper ca te-am ajutat
Nu vreau sa te dezamagesc, dar de aflat tot se afla mai devreme sau mai tarziu. Daca stii semnatura lui maica-ta, trece semnatura in carnet, falsific-o. Insa gandeste-te ca la sedinta cu parintii tot se afla. Cel mai bine e sa-i spui mamei tale, sunt sigur ca va intelege. Si ea a trecut prin asta la varsta respectiva, toti am trecut.
Gavrilutadaniel întreabă: