| XxCoRiNuTzAxX a întrebat:

CITITI PANA LA FINAL sad:
Buna, am primit vreo 3 note mici la scoala.1 ca n-am stiut la muz. celalte 2 nu stiu cred ca la fel.pana acum nu i-am zis lu maica mea. ea ma love strucklove strucksi nu vreau sa o dezamagesc.doamna mea x(a zis ca sa mi-l semneze maica mea ca na.sadsadsi nu vreau sa o dezamagesc.luni **de invatatoare se uita sa vada daca a semnat si a aflat de notasadpana acum cand ma intreba maica mea daca am primit vre o nota ii ziceam nucryingbroken heartdar acum scrie si data acolo. ce sa-i ziccryingcum sa semneze.nu vreau sa o dezamagesc.si sincer nu mai rezist.nu pot sa dorm cu. ce voi face maine? maine e ultima zi si am tot lungit vreau sa ii spun cryingdar cred ca va reactiona ceva de genu /:-o iiiii(nu tipand ci uluita) ce e asta? de fapt nici nu stiu cryingcredeti-ma, proasta de doamna ia spaga de la o ***si eu am iesit mereu pe locul 1 si...nah...si mereu o pupa in **pe aia etc.deci cer sa fac.sa ma spanzur?hee heeglumeam.help me(nu vreau rasp spune-i ca ia aia spaga). As dori sa imi raspunda cei care stiu nu cei care isi bat jocwinkingdau vot funda. A DA si azi cand ziceam ca o colega e mai desteapta ca mine(nah, le prinde din cls)ea zicea ca o asculta pe masa nu sta la net etc. dar ea prinde din clasa si are 11 ani si nah.decucryinghelp mecryingsunt deprimata rhau imi vine sa ma arunc de la etaj.sa morcryingpentru mine nu sunt importante notele. e maica meacrying(pprobabil nu o sa ma lase la calc.cred)deci help

scuze categoria

3 răspunsuri:
| Kira9747 a răspuns:

Cel mai bine este sa ii spui mamei tale, de alfat tot va afla, si daca nu mai iei premiul 1 nu este o tragedie si eu sunt clasa a 6a si nu ma astept sa mai i-au premiul 1( pana acum am luat doar 1) din cauza notelor mici de la sfarsitul semestruluihappy Mama ta va afla de note si este mai bine sa afle de la tine decat de la alt cineva( un profesor, un coleg) spune-i sa iti pare rau si ca vei incerca sa iti remediezi notawinking succes!

| Step_3834 a răspuns:

Buna Miha,
1) Nu mai fi deprimata si lasa prostiile alea cu "vreau sa ma arunc de la etaj, vreau sa mor"etc nu mai spune asa ceva...
2) Incearca sa fii calma si spune-i mamei tale sau tatalui despre notele tale.Cu siguranta vor intelege pentru ca nu sunt niste animale suntem toti fiinte umane si pe deasupra si ei au trecut prin asa ceva la randul lor. Niciodata sa nu-ti fie frica sa le spui parintilor de o problema.
3) Daca te intreaba de ce le-ai ascuns nota/notele pana acum poti sa le spui ca ai incercat sa le indrepti si aveai de gand sa ii spui cat de curand si roaga sa nu se supere ca iti vei repara notele si vei invata mai bine data viitoare la aceea/acele materii.
Succes
Sper ca te-am ajutatwinking

| Vlad_1161 a răspuns:

Nu vreau sa te dezamagesc, dar de aflat tot se afla mai devreme sau mai tarziu. Daca stii semnatura lui maica-ta, trece semnatura in carnet, falsific-o. Insa gandeste-te ca la sedinta cu parintii tot se afla. Cel mai bine e sa-i spui mamei tale, sunt sigur ca va intelege. Si ea a trecut prin asta la varsta respectiva, toti am trecut. happy