Sintagma mai superior este lipsita de sens, nu o mai folosi.
Consider ca un om cult este mai interesant si ca are sanse sa aiba o pozitie mai buna in societate. Consider, de asemenea, ca este mult mai implinit si mai fericit.
Nu in toate cazurile, si depinde de domeniu. Degeaba stii o informatie in plus, daca esti prost de puti. In opinia mea, superioritatea este definita de modul de gandire al persoanei. Si cultura joaca un rol, dar nu la fel de mare ca modul de gandire.
)) Nu vrei sa intelegi ca 99% din cei care joaca jocuri sunt prosti?
1.Ma joc ca-mi place si ma distreaza.
2.Ce legatura are asta cu ce am zis?
3.Du-te la scoala ta si dormi.
Fiindca tu la asta rezumi sintagma asta cu ''modul de a gandi''.
"modul de a gandi" ce legatura are cu jocurile in momentul asta? Oricum, tu nu ai asa ceva... Tu te iei de toti, daca nu-ti convine ceva turbezi, nu respecti deciziile altora si fugi dupa coada mea mereu
Deja a devenit un cliseu chestia asta la tine. )
Crede-ma,daca as avea putere,as schimba lumea in bine, dar e greu pana acolo si nu-mi pasa, ca oamenii oricum nu vor schimbare, ca-s redusi, cam ca tine.
Http://i.imgur.com/InTe2LD.png Astfel?:)))
''Puterea nu se dă decât aceluia care îndrăzneşte să se aplece s-o ridice.''
Exact
Apreciez proverbul.
Pai n-ai nicio idee despre Constitutie, despre geopolitica, despre istorie universala, despre economie, mai are rost sa continui? Oricine poate scrie prostii.
Cu un cui si o sticla impresionez mai mutl lumea decat cu ce stii tu
Delirezi?)
Se mai intampla, dar in cazul asta ma indoiesc.
Da evident ca este important modul de gandire al pers respective si de aici ma gandeam ca poate avea si cultura o influenta in modului de gandire.
Ce legatura au jocurile in discutia asta? Eu cred ca te-a picat pata pe el... intuitia mea doar
Daca citesti ce mi-a scris in trecut vei realiza ca la asta se refera prin cliseul asta ''modul de a gandi'', am mai vazut niste intrebari de ale lui in trecut, tot pe ideea asta. Poate mi-a picat pata pe el, nu neg, dar am inteles unde batea.
Am inteles, nu ma bag man Nu va stiu,, trecutul,,
Ma foloseam de acest "cliseu" sa-ti explic o ramura a acestuia, si anume sa respecti deciziile altora.