Astia care scrie pe aici habar n-are, e fraieri.
Fa-te politician, 4 clase inseamna facultate (doua clase) + master (o clasa) + doctorat (o clasa) in aceasta ocupatie!
Dujmanii n-are valoarea ta, femei si bani fara numar, fara numar!
Acum am vazut raspunsul asta, dupa 5 ani de la intrebare. Am ras bine la raspunsul asta.
Important e sa stii sa te descurci, dar putini sunt cei care au abilitatea asta.
Daca nu, du-te si tu pe la stane, ferme etc.
E criza de ciobani in Romanaia, abia te asteapta!
Cu 4 clase eu zic ca ai sa ai mare noroc daca gasesti un loc de munca unde poti da cu matura.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar cu 4 clase, legal, nici macar maturator nu poti fi. La Rosal se cere liceul sau macar minimul de 8-10 clase obligatorii. Deci legal, doar printr-o minune sau prin pile mari vei putea lucra. Cel putin in Romania. Daca vrei sa iei drumul strainatatii, sa ajungi cal de prasila..be my guest.
Dar ce ai altceva mai bun de făcut decât sa mergi la școala? Nu e chiar atât de greu. Fără liceu nu poți avea niciun job decent, dar pe lângă asta ai pierde etape importante în viata ta, socializarea cu colegii, învățarea unor informații noi, cu 4 clase vei fi considerat semianalfabet
Ce intrebare. Normal ca sunt importante clasele. Sa o luam logic. Daca nu faci 12 clase, nu dai BAC-ul si daca nu-l dai nu mergi la facultate. Cum vrei fara o SPECIALIZARE la ceva sa ajungi altceva in afara de vanzator la fast food?(de exemplu). Daca nu muncesti 12 ani, cum sa astepti o rasplata financiara? Asta ar fi prea simplu si nu ar mai merge nimeni la scoala. Sunt scoli facute specia pentru cei mari care vor sa recupereze
Nu poți face absolut nimic.
Din cauza legislației muncii, nu poți angajat nicăieri, pentru că legea cere un număr minim de clase absolvite.
Și cu 8 sau cu 10 clase o să fie greu, să-ți găsești.
Treaba ta, cu 4 clase, cel mult o să speli veceuri, și o să-ți dai palme când o să vezi ce bine o duc alții, care au învățat.
Dacă aș fi unul dintre părinții tăi, te-aș rupe cu bătaia dacă ai veni cu harfe de astea la mine.
Cu bataia nu rezolvi nimic, prietene. Indepartezi copilul pe viitor de tine, crede-ma. Oricum, nu am ce face. Ma voi duce sa le termin, nu am incotro.
Gândește-te că este pentru viitorul tău. Am glumit cu bătaia. Mai bine tactica din bancul cu Bulă și premianții.
Bulă scârțâia la școală, ta-su a aflat de la profesori și acum ce să facă?
Îl duce într-un club de striperițe, iar Bulă îl întreabă pe ta-su:
-Aoleu tată, cine le f*ute pe astea?
-Premianții tată, premianții.
Important este să fii selectiv, să înveți în principal la materiile care îți plac și se dă evaluare, și aia e, scapi ușor.
Baftă!
Sunt mulți au reluat scoala si încearcă sa termine ce nu au terminat e mai bine asa.
Dacă ești la varsta de clasa a 5-a, continuă școala. Dacă ești aproape de a fi major, pleacă în Germania și nu cred că te întreabă nimeni de studii. Dacă nu e așa, îmi cer scuze.