| Secretkkk a întrebat:

Cum aflu daca ma place un baiat?

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai nu poti sa il intrebi pe el.ca daca zice nu.atunci te vei face de ras in fata lui.si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.plac un baiat de 2 ani.am fost cu el. dar na acum nu mai sunt si inca il plac.sia dat seama dar eu a trebuit sa neg.winking cel mai bine astepti sa faca el primul pas.sau daca nu.intreabal daca are prietena si vezi ce iti raspunde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi cum te priveste si daca iti zimbeste cind te priveste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pai in primul rand sarutal in baie... sa stiti ca merge! vb serios

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fi atenta cum se uita la tine si mai ales ai grija sa fie potrivit s a nu se uite dupa alte fete sau daca afla ca te place o sa profite stiu cum ewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am sunt in aceiasi dilema Cristina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luana fate ca ai trecut peste faza asta, functioneaza in tot deauna:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in sceasi situatie doar ca noi vb doar pe mess chiar daca stam la un bloc distanta unul de celalalt, si de o vreme vb foarte mult, ne dam multi pupici, ne alintam(scumpete si dragutzo), dar mereu imi zice ca iesim afara si nu mai iesim, nu stiu ce sa fac stiu ca ar fi frumos sa fim impreuna ne potrivim, dar astept sa le rezolve timpul pe toate, te pooop si succes cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poate nu te place dar daca afla ca il placi pana la urma o sa te placa oricum incearca sa fii buna prietena cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mi-am pus aceasta intrebare :deci fii atenta daca te priveste si cum te priveste daca sta mereu cu tine ce gesturi face daca este atenr la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va spun o poveste:eram la scoala si o golega l-a intrebat daca ma place el a spus da eu atunci m-am dus la el si i-am spus in fata ca il plac si el mi-a spus la fel! asa ar trebui sa faci si tu: roaga o prietena sa il intrebe si apoi du-te la el si spune-i ca il placi, daca el spune la fel il intrebi daca vrea sa fie cu tine iar daca spune nu treci mai departe, mai sunt multi baieti draguti pe lumea asta! DACA MAI VREI SFATURI INTRA PE ID-UL:alexandra99a

| XxoOraluqtzaOoxX a răspuns:

Da intreaba-l, dar daca u de exemplu vb cu el pe mess ce faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie. dar totusi cred ca ma place. e un gentleman cu fetele, dar cu mine tot se comporta mai frumos imi zice aproape mereu ca am parul frumos... urmeaza urmatorul pas: il iau odata cu mine la sport la vestiar si il intreb daca ma placewinking nahh...nu stiu ce sati zic fa si tu la fel si o sa afli daca te place si daca nu asta e incerci sa treci peste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu este sa l intrebi,(eu nu am curaj, dar altcineva ar putea avea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrerabal daca te place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vezi cum se uita la tine, la mine se uita un baiat pe care il plac, se uita lung la mine dar nu zambeste si am pus o veche prietena sal intrebe si ia raspuns ca da. i place de mine dar i e rusine de esntimentele lui pe care le are si nu are curaj sa-mi zica deci eu te rigggg sa ai grija cum te porti prin preajma lui si daca il prinzi singur candva sa te uiti lung la el dar sa nu-i zambesti caci el se va gandi ca te enerveaza si ca ai vrea sa plece ...ai mare grija cu el! papa

| Lary_7405 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie, fac tot posibilu sa al cuceresk da nu reusesk dar l-am atras putin poti sa ai dai o privire de aia asa frumoasa seducatoare si e al tau sau

| smeghera_6202 a răspuns:

Dac nu esti rusinoasa intreaba-l... daca nu vrei u sa i intrebi spune-i unei prietene de-ata sa il intrebe

| MisseEmmo a răspuns:

ZAMBESTE CAND TE VEDE, asi strange buzele cu dintii(adica vrea sa te sarute)unii baieti si iarasi unii vor sa necajeasca fetele si cam atat funda?

| anonim_2130 a răspuns:

Hmm. e foarte simplu sa afli daca te place smug si crede-ma ca baietii nu sunt timizi asa cum parebatting eyelashes. pai in primul rand se uita atent la aspectul fizic (dar nu toti, am cunoscut unu care azs ca este mort dupa fetele ca parul lung si ochi albastri smug), asa in al 2 rand iti cere si nr de telefon,alea alea smug daca
te considera pe gustul sau te va intreba dk vrei saa fi ca el, iar daca nu asta este... oriqm uni sunt tari si mari dar in fata unei fete se timoreaza tot oh go on... oriqm fi sincera, fara fite si figuri, mereu naturala :X vei avea succes sa stii!

| Carolina_3950 a răspuns:

Draga,sa stii ca un baiat nu e asa prost sa iti dezvaluie sentimentele din prima, sigur ca o sa incerce sa te faca sa te simti prost sau altceva, intreaba pe prieteni sai despre el, afla cum e el cu adevarat apoi poti crea o relatie de prietenie si vei afla singura raspunsul happy

| Mary_Anny_1992 a răspuns:

Eu cunosc un baiat care arre 16 ani si cred ca ma place se uita la mine cand Am fost la biserica la inviere a plouat am stat cu el sub umbrela m-a luat de gat imi vorbea frumos dar eu nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma

| BadResonance a răspuns:

1. Se uita la ambii tai ochi, apoi la gura si iar la ochi. Acest gest este cunoscut sub numele de „triunghiul flirtului" si spune clar ca il incanta ceea ce vede.

2. Inspira adanc si isi trage umerii in spate. Cu alte cuvinte, daca il vezi ca se umfla precum un paun, e clar ca vrea sa te impresioneze!

3. Ridica din sprancene si apoi iti zambeste. Cand cineva se simte atras de o persoana, face involuntar acest gest. Trebuie doar sa fii foarte atenta pentru ca nu dureaza mai mult de o secunda!

4. Isi indreapta corpul inspre tine. Cand un barbat place o femeie, subconstientul ii dicteaza sa-si indrepte mainile, picioarele sau degetele inspre ea. Iar daca sunteti in mijlocul unei conversatii si umerii lui sunt fata in fata cu corpul tau, este de-a dreptul interesat de tine si de ceea ce ii spui!

5. Se uita la buzele tale in timp ce vorbesti. Daca privirea ii coboara mai jos de ochi si de nas, inseamna ca vrea mai mult de la tine decat o simpla prietenie. Si chiar isi imagineaza cum ar fi sa te sarute!

6. Rade la orice spui. Daca zambeste, da din cap si este de acord cu toate prostioarele pe care le spui, inseamna ca prezenta ta chiar ii face placere! Nu incearca doar sa fie dragut, chiar te place!

7. Se apropie de tine. Daca incearca sa stea cat mai aproape de tine sau chiar sa te atinga, e clar: este cat se poate de atras de tine si vrea sa te cunoasca!

8. Isi doreste sa isi petreaca timp cu tine in viitor. Daca iti propune sa faceti ceva impreuna in viitorul apropiat, te poti considera o norocoasa!

9. Isi atinge parul. Fie pentru a-l aranja, fie pentru a si-l zbarli, daca isi atinge parul e semn ca in subconstientul sau isi doreste sa fie cu tine!

10. Clipeste mai des atunci cand te priveste. Pupilele se dilata din doua motive biologice incontrolabile: lumina si atractie. Asa ca, daca te place, corpul lui va secreta mai multa adrenalina, care il va face sa clipeasca mult mai des decat de obicei!
Sursa :
http://www.perfecte.ro/love-sex/10-semne-ca-te-place-cu-adevarat.html

| Slutu_Catalina_1995 a răspuns:

Daca se uita de mult timp la tine. Daca itit scrie biletele. daca face tot ce vrei

Întrebări similare