Nu îţi mai schimba şamponul mereu! Foloseşte doar unul şi gata.Şi încearcă să cumperi de la farmacie pentru că sunt cele mai bune.Cât despre celelalte:Tenapin pentru coşuri, creme pentru faţă pentru acnee şi puncte negre.
Baftă!
Pentru acnee mergi la medic dermatolog, iti va prescrie tratament individualizat, care va fi eficient(uita de cremele de la firmele x, y, z); pentru puncte negre mergi la cosmeticiana sa le scoata fara urme( un tratament costa in jur de 80-100 lei). Numai bine.
Iti zic eu o metoda sa scapi de acnee si puncte negre. Eu am o problema dermatologica din cauza carea sunt mereu plina de cosuri, asa ca daca eu spun ca metoda functioneaza, inseamna ca asa e.
Solutia e o masca de fata facuta doar din miere si sare de mare. Trebuie sa le pui pe amandoua intr-un recipient si sa- scuzati expresia- freci la ele pana iti ies aburii. In final, dupa ce iti iese o pasta foarte lipicioasa, o aplici pe fata si stai asa intre 15 si 30 minute.
Poti sa simti diferenta de la prima aplicare, iar rezultatele vor fi vizibile dupa cam 4 aplicari
P.S. Este de preferat sa folosesti masca regulat, cel mai bine o data pe saptamana si sa iti spargi cele mai mari cosuri inainte de a o aplica(ca sa le poata curata din profunzime).
1. Acnee.
-Ai putea sa folosesti "Garnier Pure Skin"(mi se pare ca asa ce, ajuta foarte bine, crede-ma);
-"Topexan" in decursul a o saptamana vei avea un ten perfect, cel putin la mine a mers!
Din produsele naturale
-Lamie, doar ea un tampon de vata si scurge suc de lamaie, sterge bine fata cu ea, lasa sa se imbibe cu 10-15 minute, spala, iar procedura poti sa o repeti minimum 3 ori pe zi.
-Aloe Vera, acelasi procedeu ca la lamie!
2.Matreata.
-Fa masti naturale pentru par, din ulieiuri si plante diverse!
-Ai incercat samponul "Clear" si "Head and Shoulders" originale? Ce-i drept ele sunt scumpusoare dar rezultat este!
La cat de bun o sa fie raspunsul meu nu imi ajunge oar funda aia dar merge sia asa. In fiecare dimineata trebuie sa te speli cu roua de pe maracini, doar cu roua. E un leac din batrani. O sa vezi rezultate dupa cateva zile.
Boyboy_5528 întreabă: