| iubeschusky a întrebat:

Cum il pot convinge pe tata sa ma lase si pe mine peste 2 saptamani intr-un club. nu e in orasul meu?
ma duc cu prietenul meu cu 2 baieti si o fata.peste 3 luni fac 16 ani.si nu am mai fost pana acum intr-un club. tata e mai dur un pic. dar multe fete de varsta mea si chiar si mai mici decat mine au fost in cluburi pana aacum.ideea e ca trebuie sa am 50 de lei la mine.intrarea plus alte chestii.cum sa-l conving? el nu stie ca am prieten

Răspuns Câştigător
| melania_2914 a răspuns:

Pai ii zici unde mergi vine 2-3 prietene deale tale la tine acasa stati toate cu tatal tau de povesti si il aburitzi un pic sa creda ca nu mergeti cu nici un baiat sau cel mult 2-3 baietii sak vrei ii duci si pe ei la tine sa ii vada taticuto ei sa faca pe prostii si pe baieti cuminti apoi dupa mai multe abureli si u ca esti asa fetiita tati poate te lasa incearca si vei vedeahappy

3 răspunsuri:
| madalinacr a răspuns:

Dragutza.sa'ti zic ceva eu fac 17 ani peste 3 luni si nu am fost intr'un club,discoteca, cabane, chefuri socoteli.si ce daca altele merg? tu nu poti sta acasa? nu vezi cate se intampla in ziua de azi? si daca prietenul tau nu poate sta acasa pentru tine da'l naibi.el trebuie sa inteleaga ca totusi ai o varsta, el cati ani are?

| iubeschusky explică:

18 are el.

| Diana_8956 a răspuns:

Deci...ai vreo prt mai mare decat tine la vreo 20 si ceva de ani de pref una in care are incrd tatal tau si dk nu merge si asa si roag-o sai zica tatalui tau ca merge ea cu tine sau...ii spui ca te duci la tara la o prt si dk n-are incrd roaga un adult sa se dea drept mama tata prt si sa minta in favoarea ta