Ceva ce sa iti permita sa dansezi, daca ai o rochie mai scurta in fata si mai lunguta in spate e bestiala (my opinion)... cat despre machiere, eu nu te pot ajuta
Neee. mai bine o rochie scurta care are trena daca chiar vrei lunga.
Si la machiaj cu culoarea care se potriveste cu rochia, dar sa nu pui foarte mult... sa fie mai inchis
Mai multe sfaturi despre cum sa te imbraci si sa te machiezi in seara banchetului tau gasesti si pe http://www.styleandthecity.ro/tag/rochii-2012. Vezi acolo ce tip de rochie ti s-ar potrivi, iar in functie de aceasta ti se recomanda machiajul care te ajuta sa iesi cel mai bine in evidenta.
Petrecere frumoasa!
Ideea e ca nu trebuie sa iesi in evidenta prin machiaj, cum zice Style mai sus. Trebuie sa iesi in evidenta prin alte lucruri.
Revenind la subiect, te sfatuiesc sa-ti iei o rochie care sa-ti permita sa te misti "in voie" (atunci cand o sa dansezi) si un machiaj care sa se potriveasca cu culoarea rochiei, si sa nu fie exagerat de mult.
Rochie lunga nu stiu daca ar merge, daca te trezesti ca o sa fii numai tu in rochie lunga? Cred ca te-ai simti cam "nasol".
Mai e pana la banchet, dar iti spun de acum, distractie placuta!
painkilleeer întreabă:
Scumpiiiika întreabă: