Aiurea.
Cum sa-i spui " cine a fost ultima ta iubita? eu! "
. Daca nu ai fost cu el fiindca va iubeati poti sa-i spui " nu vreau s-o mai tinem asa, nu simt nimic mai mult decat o prietenie pentru tine. " sau. " iarta-ma ca ti-am dat sperante dar nu simt nimic pentru tine " sau vechiul " esti dragut dar nu si pentru mine. Sorry" sau " tu sincer ma iubesti? pentru ca relatia asta este prea rece si nu mai vreau s-o tinem asa. Mai bine ne-am despartii
" DEPINDE CE FEL DE PERSANA E SI CE FEL DE RELATIE ESTE! Daca nu dai mai multe detalii nu pot sa te ajut cu mai mult
ONLY LOVE!
Bună.
Trebuie să-i spui ce și cum, nu fugi ca o lașă, da?
Nu trebuie să-ți bați joc, trebuie să te respecți!
Pa, pa.
Fara sa-si dea seama e ca si cum n-ar fi fost in aceasta relatie. Spune-i ca nu mai poti continua relatia cu el, asta fata in fata, nu mesaj prin telefon.Nu-i spune ca ve-ti ramane prieteni, baietii urasc asta, de fapt si noi...suna aiurea rau. Daca ai luat decizia asta, o sa reusesti si sa i=o spui in fata, sunt sigura.
Bună.
Fără să-și de-a seama? Nu poți.Îl suni, sau te duci la el acasă și-i spui frumușel că nu mai vrei să fi cu el.Fi atentă ce fel de ton folosești, ferm, dar politicos.Nu fi directă!
De exemplu:
-Îmi pare rău,sper să te nu te rănesc,dar nu mai simt absolut nimic pentru tine! Vreau să ne despărțim.
-Care a fost ultima ta iubită? Eu!(asta o zici dacă ești mai răutăcioasă)
-Uite, știu cât de mult ne-am iubit reciproc, dar nu mai simt aceași emoție ca la început.
-Îmi pare rău, dar mă despart de tine!
Sper că te-am ajutat!
Pa, pa.