- Note bune la scoala, asa sigur vor sa iti i-a.
- Poti sa spui, ca toti au...si ca iti face parul drept si frumos, ca ar fi foarte frumos daca a-i avea si tu.
O zi buna.
Poi daca nu te las, cere-i de Craciun, zile ca asta ai vrut de mult. Dar ei stiu foarte bine de ce nu vrea sa ti-l i-a. Iti strica parul, iti i-a culoarea parului, dar daca vrei sa il cumperi atunci strange-ti bani! Sanatate!
Bafta si Craciun Fericit!
Pai incearca sa ii convingi ca nu o vei folosi prea mult asa ca nu iti va strica parul si o vei folosi corect, spune-le ca ai fost cuminve, ai note bune la scoala stii tu. Daca tot nu vor strange bani ssau poti imprumuta de la bunica ta, rude.Succes
Buna. Pai, spune-le ca te-ai simti mult mai bine in pielea ta daca ti-ar cumpara o placa de par si ca nu o sa iti arda parul, daca asta e problema.Verisoara mea are o placa de la Braun numita,, Cashmir Touch''. Intr-adevar, este mai scumpa, costa 250 lei, dar este foarte buna, nu iti arde deloc parul si chiar ti-l lasa fin dupa ce il indrepti. Sper ca te vor intelege. Bafta!
Păi, eu aș incerca să fiu foarte sinceră atunci când le spun. hmm. Promite-le că nu o sa obsedată de ea atunci când o vei avea.
Andre9 întreabă: