| Waxyzz a întrebat:

Cum sa o fac pe prietena mea sa imi simta lipsa? Sunt cu ea de cateva luni dar nu ne-am vazut in oras nici o data, fiindca ea sta la un sat din apropiere si nu a putut, asa ca ne vedeam doar la scoala. Faza e ca ea pare cam indiferenta ca ne vedem sau nu ne vede, si la inceput ea vroia sa fie cu mine... si ea acum nu mai e ca la inceputul relatiei. adica nu mai e asa feriicita, e mai indiferenta cu mine, si mie deja imi pasa prea mult, sau cel putin arat ca imi pasa prea mult, si ea cam se joaca cu chestia asta..cum pot sa o fac sa ma pretuiasca mai mult, adica si sa imi simta lipsa mai mult, si sa ii pese la fel ca inainte?

4 răspunsuri:
| mbzba a răspuns:

Fii mai indiferent

| Chronicles a răspuns:

Poate ea s-a plictisit de relaţia voastră şi vrea să se joace puţin cu tine. Înceacă să fi şi tu la fel de indiferent, iar dacă ea te tratează la fel şi nu-i mai pasă atât de mult de tine ca înainte, cel mai bine ar fi să ai o discuţie cu ea pe tema asta. Poate chiar să aibă pe altcineva.

Mult succes.

| diverse a răspuns:

Frate incerca sa fii si tu mai indiferent si daca nu functioneaza asta e treci peste mai sunt fete altele 3 asteapta doar ca nu au curajul sa tio arate

| mosu8 a răspuns:

In primul rand dai flori si spune-i ce i-ai spus si prima oara cand v-ati cunoscut.E greu sa mentii focul iubirii dar mai bine incerci.Si fai o surpriza, mergi tu in sat la ea fara sa stie.