anonim_4396
| Anonim întreabă:

am si eu o mica problema si nu stiu mai departe! Il iubesc si nu pot sa-i spun! sper sa ma ajutati! Anul acesta in luna aprilie am cunoscut un baiat prin intermediul internetului, ne-am vazut ne-am placut totul a fost ok, vorbeam in fiecare zi pe mess ore intregi, nu ne saturam unul de celalalt, mi-a spus ca s-a indragostit de mine, apoi ne-am intalnit ( suntem din orase diferite si ne e foarte greu sa ne vedem, el cu facultatea si servici si eu cu scoala ) familiile noastre au mers pentru un weekend in acelasi oras si ne-am putut vedea, 3 zile am tot iesit pe unde apucam si am inceput sa ma indragostesc si eu de el. imi pare din inima rau ca nu i-am putut spune in fata ( i-am spus la telefon dupa vreo saptamana ) si asa din aprilie ne-am vazut doar de cateva ori, chiar daca vorbim pe mess foarte mult. dupa cum spuneam, stie ca m-am indragostit de el si stiu ca si el de mine ( el mi-a zis-o in fata ), dar totusi vrea sa ramanem doar AMICI! nu am aflat motivul de ce vrea asta. Lui ii place sa ma faca geloasa si tot baga faze ca "am gagica" ( nu are, pentru ca il cunosc deja si ii place sa ma vada "suferind" doar ca sa se simta el bine si bagat in seama) Si acum vine problema, eu am inceput sa il iubesc, si mi frica sa ii marturisesc pentru ca : daca totusi are pe altcineva, si nu vreau sa stric prietenia dintre noi, bun ne mai certam si noi, dar apoi ne trece. Sunt foarte confuza si nu stiu ce sa fac, eu nu mai pot fara el, tot trista sunt si vede asta, va spun ca nu am mai iubit pe nimeni la viata mea cum il iubesc pe el. si inca ceva cand eram cu el, cand ne plimbam prin parculetze vedeam pe fata lui ca se simte bine cu mine ii stralucea fata si nu mai vroia sa-mi dea drumul mereu ma saruta si ne jucam cu manutzele chestii. si acum sa il cred ca vrea sa ramanem doar amici, mi greu sa tin la afirmatia luiHelp me! funda + vot la toti!

Răspuns Câştigător
| logatcamembru a răspuns:

Poate din cauza distantei! ii logic ca nu vrea sa iti fc rau si de aia nu vrea sa fiti in preuna.poate ar trebui sa-i zici ca-l iubesti,vezii cum reactioneaza. Daca da (imi doresc asta pentru tine :x:x:x pup) lupta pentru realatia asta ca. in puii mei nimic nu-i imposibil.=)) :x dar daca nu(nu iti doresc.) atunci poate va trebuie sa incerci sa-l uiti,stiu ca ii greu eu sunt intr-o sitoatie asemanatoare cu a ta,incearca.sp adv, merita sa incerci, nu poti sta toata veata tacand si suferind incet.noroc Veata merge inainte. incearca pup:x:x:x http://www.youtube.com/watch?v=rxQ075IPU80

3 răspunsuri:
| alinutza92r a răspuns:

Am avut si eu o relatie tot asemanatoare cu a ta timp de 2 ani si intr-adevar este foarte greu sa duci o relatie la distanta,e dureros.
El daca e mai mare decat tine cu cativa ani buni inseamna ca stie ce il asteapta si probabil ca sa nu te vada pe tine suferind sau poate sa nu se vada nici pe el suferind vrea sa aiba o relatie de "amicitie",sfatul meu ar fi unul cred eu unu bun care te va indruma,lasa asa situatia, asta de "amicitie" si fa-i si tu felul asa cum o face si el, ceva de genu' plateste-l cu aceeasi moneda.Multa bafta!

| alinutza92r a răspuns:

Am avut si eu o relatie tot asemanatoare cu a ta timp de 2 ani si intr-adevar este foarte greu sa duci o relatie la distanta,e dureros.
El daca e mai mare decat tine cu cativa ani buni inseamna ca stie ce il asteapta si probabil ca sa nu te vada pe tine suferind sau poate sa nu se vada nici pe el suferind vrea sa aiba o relatie de "amicitie",sfatul meu ar fi unul cred eu unu bun care te va indruma,lasa asa situatia, asta de "amicitie" si fa-i si tu felul asa cum o face si el, ceva de genul plateste-l cu aceeasi moneda.Multa bafta!

| Geo15_2125 a răspuns:

Am impresia ca el vrea sa fiti doar amici din cauza distantei.sau poate are pe altcineva.e posibil sa nu vrea sa te faca sa suferi.relatiile la distanta nu prea tin...o spun din propria experienta, incearca sa ti la el ca la un amic, va fi mult mai bine.succes.fundita?puppy dog eyes:*